Obavijesti

Show

Komentari 52

Završili samo osnovnu školu, a danas leže na buntu novčanica

Završili samo osnovnu školu, a danas leže na buntu novčanica
10

Jennifer Lawrence, Johnny Depp, Catherine Zeta Jones, Nicolas Cage, Cameron Diaz i Al Pacino samo su neke od zvijezda koje su zbog snova i karijere odlučile ostaviti školu po strane

VIDEO

Danas ih gledamo na velikim platnima, njihovi filmovi okreću milijune, a pjesme su im prve na glazbenim ljestvicama. Brojne holivudske zvijezde nekada nisu mogle ni sanjati da će biti ovdje gdje su danas, no učinili su baš sve kako bi slijedili svoje snove. Zbog uspjeha su odlučili odustati od školovanja, a nekima od njih to se i isplatilo. 

Jennifer Lawrence

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, Jennifer Lawrence (29) priznala je prije nekoliko godina da nikad nije završila osnovnu školu. Sa samo 14 godina odlučila je kako će odustati od osnovne škole i posvetiti se glumi. 

- Bilo mi je teško u školi. Nikad se nisam osjećala posebno pametno. Tehnički nemam maturu ni diplomu - izjavila je glumica te dodala kako ne žali jer joj je na prvom mjestu bila karijera. 

Red Sparrow Film Premiere London

- Željela sam učiniti stvari na svoj način. Pronašla sam ono što želim i nisam dozvolila da se išta ispriječi na putu do tog cilja. Čak mi ni prijatelji dugi niz godina nisu bili važni koliko mi je značila karijera - komentirala je Lawrence koja se na scenu probila sa 20 godina kada je bila nominirana za nagradu Oscar s filmom 'Zimska kost'.

Johnny Depp

76th Venice Film Festival

Johnny Depp (55) je već sa 15 godina odustao od škole jer je htio biti rock zvijezda. Pridružio se lokalnom rock bendu s kojim je planirao, rekao je jednom, 'pokoriti svijet'. Godinama kasnije, njegova tadašnja supruga upoznala ga je sa svojim bivšim dečkom - Nicolasom Cageom. Upravo je Nicolas nagovorio Johnnyja da isproba glumu te ga je poslao svom agentu. 

Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones (50) je u 15. godini odustala od školovanja u rodnom Swanseau te se preselila u London gdje se posvetila glumačkoj karijeri. Od malena je nastupala u lokalnim kazalištima, pa je znala da je gluma ono čime se želi baviti. Kasnije je upisala umjetničku školu gdje se specijalizirala za mjuzikle. 

Nicolas Cage

Premiere Of Quiver Distribution

Glumac pravog imena Nicolas Kim Coppola (55) je od umjetničke škole odustao sa 17 godina, kako bi se mogao posvetiti glumi. Godinu dana kasnije, već je dobio prvu ulogu na TV-u, u seriji 'Best of Times'. Inače, Nicolas dolazi iz velike obitelji filmaša. Njegov stric je kultni redatelj Francis Ford Coppola. Sestrična Sofia je također redateljica, brat Christopher je producent i redatelj, a bratići Robert i Jason Schwartzman su glazbenici i glumci.

Cameron Diaz

The Other Woman Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Glumica (47) koja se proslavila u filmovima 'Zločesta učiteljica', 'Dok nas jackpot ne rastavi' i brojnim drugim komedijama, u tinejdžerskim godina bila uvjerena da će postati manekenka. Sa 16 godina je odustala od škole, kako bi se posvetila manekenskim angažmanima. Upravo je zbog uspješne manekenske karijere uspjela doći do Hollywooda. 

Al Pacino

Iako je postao jedan od najvećih glumaca u povijesti Hollywooda, Al Pacino (79) nije bio uzoran učenik. Sa 17 godina je odustao od škole, nakon što je pao svaki predmet osim engleski jezik. Zbog toga se posvađao s majkom te je otišao iz obiteljskom doma. Kasnije je počeo glumiti u kazalištu, a sa strane je radio mnoge 'obične' poslove kako bi preživio.

Al Pacino BFI Fellowship dinner - London

Jedno vrijeme je spavao na ulici ili po dnevnim boravcima kolega iz kazališta. Četiri godine kasnije, napokon je uspio upisati prestižan glumački studio koji mu je otvorio vrata Hollywooda. 

Drew Barrymore

PA/Pixsell

Drew Barrymore (44) je već kao dijete postala zvijezda zbog uloge u filmu 'E.T'. Prvi put se pred kamerama pojavila sa samo sedam godina. Od tada je gradila glumačku karijeru, pa je obrazovanje zapostavila. Iako je u mlađim danima bila problematična te se vrlo rano suočila s ovisnošću o teškim drogama, Drew se uspjela izvući i nastaviti karijeru u filmu.

Quentin Tarantino 

Kada je imao 16 godina, slavni američki redatelj koji je nedavno izbacio svoj deveti film, smatrao je da više može naučiti sam nego u školskoj klupi, stoga je odustao od škole. I bez srednjoškolske diplome, Quentin Tarantino (56) je postao vrhunski stručnjak u svom polju, a svoju karijeru gradio je polako te je prošao gotovo sve poslove u procesu produkcije i distribucije filma. 

Premiere Of The Film "Once Upon A Time In Hollywood ...

Zaštitno lice filmova 'Nemoguća misija', Tom Cruise (57), napustio je srednju školu kako bi postao glumac u New Yorku. Prije toga, kad je bio dijete, želio je biti svećenik. Mega popularni američki reper Jay-Z (50) napustio je srednju školu kako bi se mogao fokusirati na prodaju ilegalnih supstanci.

Rihanna arrives at the launch event for her autobiography "Rihanna" at The Solomon R. Guggenheim Museum in New York City

Barbadoska pjevačica Rihanna (31) srednju je napustila sa 16 godina, a preselila je u Sjedinjene Američke Države godinu dana kasnije te potpisala glazbeni ugovor s diskografskom kućom Def Jam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...