Show

Komentari 23

'Zbog glasina o prostituciji, čak sam jednom uzela i odvjetnike'

'Zbog glasina o prostituciji, čak sam jednom uzela i odvjetnike'

Meni je bitno da moji roditelji i ja znamo tko sam i što sam, a ostalo mi nije bitno. Da sam se time bavila u Dubaiju, već bih sigurno imala hotel na Ibizi, kako se i piše u određenim medijima, rekla je Brankica

Stanarka BB kuće iz 2005., Brankica Čonda (39), nakon sudjelovanja u showu otišla je živjeti u Dubai. Tamo je radila kao model, a za Story je komentirala glasine koje su je povezivale s elitnom prostitucijom u Dubaiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- O tome vam postoji cijeli slučaj. Jednom prilikom su čak bili uključeni i odvjetnici jer sam planirala tužiti jednu televizijsku kuću. Ipak, odlučila sam to pustiti, jer mi se nije dalo zamarati time. Meni je bitno da moji roditelji i ja znamo tko sam i što sam, a ostalo mi nije bitno - rekla je i dodala: 'Da sam se time bavila u Dubaiju, već bih sigurno imala hotel na Ibizi, kako se i piše u određenim medijima'.

Brankica je progovorila i o ljubavnom životu, no ističe da je to trenutačno na čekanju. 

- Završila sam vezu u kojoj sam bila tri i pol godine, ali priznajem da u mome životu postoji nekoliko posebnih osoba. Trenutačno radim na sebi, ali postoji nekoliko osoba koje mi se sviđaju i kojima se ja sviđam - poručila je.

Prije dvije godine puknuli su joj silikoni u grudima.

RTL

- Plastični kirurg u Dubaiju mi je stavio kineske silikone. Ali neće grom u koprive. Nije me boljelo, ali imala sam predosjećaj da nešto nije u redu - kaže Brankica, koja je otišla kod dr. Siniše Glumičića, koji joj je svojedobno smanjivao nos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci