Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Zbog Hrelića zavoljela modu, a pjevačica postala preko kreveta

'Počela sam se baviti modom zahvaljujući posjetama Hreliću. Tamo je osamdesetih bilo puno lijepih stvari. Ja sam stvari koje sam tamo kupila prepravljala i tako stvarala svoj vlastiti modni stil', rekla je dizajnerica

Foto: PIXSELL/HRT
10 komentara

U ovotjednom izdanju HRT-ova talk showa 5.com s  voditeljicom Danielom Trbović (56) gostovale su rođakinje pjevačica Alka (58) i modna dizajnerica Matija Vuica (62).

Zagreb: Poznati na premijeri dokumentarnog filma Alexandera Mcqueena | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Alka i Matija pokušale su Danieli na početku emisije objasniti svoju rodbinsku vezu, no Daniela je zaključila da će morati još jednom pogledati emisiji kako bi pokušala to shvatiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

U nastavku emisije Matija je otkrila da joj je prvi model bila upravo Alka, a da se modom počela baviti zahvaljujući poznatom zagrebačkom buvljaku.

Foto: Renato Branđolica/HRT

- Ja sam se počela baviti modom zahvaljujući posjetama Hreliću. Tamo je osamdesetih bilo puno lijepih stvari, jer su zagrebačke bake na Hrelić donosile svoje stare haljine, kapute, bunde. Ja sam stvari koje sam tamo kupila prepravljala i tako stvarala svoj vlastiti modni stil - otkrila je modna dizajnerica.

Osvrnula se Matija in a svoju glazbenu karijeru, našalivši se da je pjevačicom postala 'preko kreveta'.

Matija Vuica | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Moj životni partner s kojim sam zajedno punih 40 godina bio je kompozitor i bilo je normalno da ja kao njegova djevojka pjevam u njegovom bendu. Tako je to kod mene počelo osamdesetih kao spoj glazbe i mode - objasnila je Matija.

Svoje glazbene početke kao tekstopisac Alka veže uz svojeg tadašnjeg dečka, bivšeg bubnjara Srebrnih krila Adija Karaselimovića.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Nisam ništa znala o tom poslu, ali sam pisala poeziju. Jedne večeri upoznala sam Karla Metikoša i izrecitirala mu neke svoje stihove. Tada me upoznao s Josipom Lisac i njoj se to strašno svidjelo. Nakon toga, napravila sam cijeli album za Josipu koji se zvao 'Hoću samo tebe' - otkrila je Alka koja je u glazbenom dijelu emisije uz Geline 'prisavske dečke' izvela svoj hit 'Otkad te nema'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message