Show

Komentari 128

Zbog izvedbe ovog pjevača Seve je na rođendanu bila na rubu suza i otrčala mu u zagrljaj

Zbog izvedbe ovog pjevača Seve je na rođendanu bila na rubu suza i otrčala mu u zagrljaj

Hvala na bajci koju si nam priredio. Hvala mojoj obitelji i mojim divnim prijateljima što su organizirali čudesan party, a moje snove pretvorili u bajkovitu stvarnost. Vi ste moje bogatstvo, napisala je Severina

Pjevačica Severina Vučković proslavila je nedavno 50. rođendan u jednom zagrebačkom klubu, a sada je podijelila dosad neviđene trenutke koji su je jako dirnuli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, pjevač Marko Tolja (37) izveo je na proslavi pjesmu Franke Sinatre, My Way te potpuno, čini se, oduševio Severinu. 

- Jednom sam sanjala da smo svi moji dragi ljudi i ja na koncertu Franka Sinatre i pjevamo My Way. Preksinoć je tako i bilo jer je predivni Marko Tolja My Way otpjevao kao u snu - napisala je Severina u opisu videa na Instagramu.

Na videu se može vidjeti koliko su je ponijele emocije. Pjevačica je u jednom trenutku čučnula te sa suzama u očima gledala Marka koji pjeva, a na kraju mu je i potrčala u zagrljaj.

- Hvala na bajci koju si nam priredio. Hvala mojoj obitelji i mojim divnim prijateljima što su organizirali čudesan party, a moje snove pretvorili u bajkovitu stvarnost. Vi ste moje bogatstvo - dodala je Severina u opis videa.

Nakon Tolje, na pozornicu su se popeli i Matija Cvek, koji je izveo hit Dine Dvornika 'Ti si mi u mislima', Ana Bekuta, ali i Haris Džinović, koji je pjesmom 'Pariške kapije' podigao sve uzvanike na noge.

Sudeći po snimkama i fotografijama s društvenih mreža, zapjevala je i sama Severina i to s kolegom te prijateljem, Sašom Matićem.

Zagreb: Severina dolazi u klub Mint na proslavu svog 50. rođendana

Najčitaniji članci