Show

Komentari 20

Zbog nje su J.Lo i Alex prekinuli, a sad preuzima zasluge: Da nije mene, ne bi bila s Affleckom...

Zbog nje su J.Lo i Alex prekinuli, a sad preuzima zasluge: Da nije mene, ne bi bila s Affleckom...

Iako Madison ustraje u tome da nikad nije bila intimna s Rodriguezom, činjenica je da je Lopez raskinula zaruke i 'napucala' Alexa nekoliko dana nakon što je priča o Madison i bejzbolašu dospjela u javnost

Reality zvijezda Madison LeCroy (30) bila je u fokusu javnosti prije tri mjeseca kad su krenule priče o navodnoj aferi s Alexom Rodriguezom (45), legendom bejzbola.

POGLEDAJTE VIDEO: 

On je u tom periodu bio u vezi s pjevačicom Jennifer Lopez (51), bili su zaručeni i planirali su vjenčanje. Naprasno je sve prekinuto i iako je latino diva rekla kako treća osoba nije krivac, fanovi joj nikad u to nisu povjerovali. 

Kako je J.Lo sad opet u vezi s glumcem Benom Affleckom (48), s kojim je bila zaručena prije 17 godina, ističe se kako bi na tome trebala zahvaliti upravo Madison. Da nije bilo nje, koja se navodno motala oko Alexa, 'Bennifer' se ne bi ponovno aktivirao. LeCroy se našalila pa poručila pjevačici: 'Nema na čemu!'.

Iako Madison ustraje u tome da nikad nije bila intimna s Rodriguezom, činjenica je da je J.Lo raskinula zaruke i 'napucala' Alexa nekoliko dana nakon što je priča o Madison i bejzbolašu dospjela u javnost. 

- Moram biti iskrena. Nemam veze s njihovim prekidom i mislim da to svi znaju - rekla je reality zvijezda.

Ovog tjedna potvrđena su šuškanja da su J.Lo i Ben zajedno. Ulovljeni su kako se ljube u restoranu i nisu obraćali pozornost na neželjene poglede.