Obavijesti

Show

Komentari 63

Zbog Nore se u BiH ne propušta prognoza: 'Mama mi je bila loto djevojka, laskaju mi pohvale...'

Zbog Nore se u BiH ne propušta prognoza: 'Mama mi je bila loto djevojka, laskaju mi pohvale...'
10

Nori Šahinpašić oba su roditelja bili televizijski voditelji, a iako je rado pred kamerama, vidi se u pravnim vodama

VIDEO

Atraktivna Nora Šahinpašić (21) razlog je zašto se u susjednoj Bosni i Hercegovini, kad je vrijeme za vremensku prognozu, prebacuje na televiziju OBN. Nora je pravi hit na društvenim mrežama, njezine se snimke dijele na TikToku, a mnogi su je nazvali “bosanskom Adrianom Limom”. Usporedba sa slavnom manekenkom Victoria’s Secreta ju je oduševila, a odabirom karijere ne može biti zadovoljnija, otkrila nam je Nora.

Bivša loto djevojka o teškim trenucima: 'Treba se pomiriti s gubitkom, sreće ima jako malo'
Bivša loto djevojka o teškim trenucima: 'Treba se pomiriti s gubitkom, sreće ima jako malo'

- Kad sam to čula, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Adrianu sam pratila od malih nogu, kad sam oblačila mamine štikle i haljine te imitirala modne revije. Čast mi je biti povezivana s jednom od najljepših žena na svijetu - rekla je ponosna Nora.

Nora je odrasla na televiziji, njezin je otac Mimo Šahinpašić poznati novinar i voditelj, a ni majci Dajani nisu strane televizijske kamere. Dajana i Mimo upoznali su se kad je ona vodila Loto, a prošle su godine proslavili veliku 25. godišnjicu braka.

- Ispred kamera sam bila već mami u trbuhu. Nakon toga sve je počelo s mojih pet godina i predstavom ‘Nora’. Iza mene su niz reklama, serija, spotova... Školu glume sam pohađala kod gospođe Jasne Diklić te sam preko te teme davno prešla. Pred kamerama se osjećam sigurno i taj dio dana jedva čekam - rekla je. 

storyeditor/2023-12-12/image_6483441__4_.JPG

'Mama mi je bila loto djevojka'

Mimo Šahinpašić na OBN-u je radio 19 godina, a onda je prošle godine napustio televiziju. Nakon nešto više od godinu i pol dana s e vratio, tako da su on i kći sada kolege. Smeta li joj što neki njezin uspjeh pripisuju očevoj karijeri?

- Učila sam od roditelja, ali sam sama sebe izgradila. Na ovu karijeru sam se odlučila sama, ali je svakako lijepo za podršku imati, prvenstveno oca, a onda vrlo iskusnog novinara - kaže ona.

O televizijskoj karijeri je učila uz roditelje, a njezin sadašnji posao ostvarenje je snova iz najmlađih dana.

- Za uzor sam uvijek imala roditelje, navečer bih zaspala uz mamu koja je čitala tekst za jutarnji program. Fasciniralo me. Od kamere do divnih odjevnih detalja koje je mama nosila. Većinom bih išla na televiziju s roditeljima i onda navečer, kada sklopim oči, zamišljala taj život. Mama je i dalje na televiziji, ali ne ispred kamera. Nakon 20 godina na malim ekranima, sada radi na web stranici Federalne televizije i potpuno je zadovoljna - rekla je.

Studira pravo

Dodaje kako su se s godinama promijenili prioriteti.

- Pažnju mi je privuklo pravo. Posao na televiziji mi je bio ponuđen potpuno neočekivano, ali sam svakako ostvarila svoje dječje snove - govori ona.

Kako nam je otkrila, privukla ju je i karijera pravnice, pa paralelno uz posao ide i na fakultet.

- Studiram internacionalno pravo, koje me jako zanima. Trenutno sam druga godina i uživam u studiranju. Puno truda je potrebno, ali za nešto sto volimo, nije teško. Prvenstveni plan mi je bio studiranje u Nizozemskoj. Posao na OBN-u mi je ponuđen mjesec dana prije odlaska, nakon dosta razmišljanja, odlučila sam da ostanem. Jako sam sretna zbog te odluke i svega što mi se dogodilo u protekle dvije godine - priča mlada prognostičarka.

Iako u svom poslu uživa, pripreme za snimanja, otkriva nam, i nisu toliko zanimljive. Prije izlaska pred kamere pročita tekst, popije čašu vode, pa uđe u studio. Kako nam je otkrila, snimanje joj nikada nije predstavljao stres. Ipak, otkrila nam je da kao prognostičarka sama piše tekstove, te da joj je to bio poseban izazov.

- Jako se trudim oko teksta, jer je on zapravo i najbitniji. Pored toga sto pokušavam dati uvijek tacne informacije, želim da bude što zanimljivije. Dosta se ugledam na strane voditelje i težim ka tome da budem sve bolja i bolja - otkrila nam je.

Sama bira kombinacije

A bira li Nora sama kombinacije za snimanje?

- Naravno, sve biram sama. Vjerujem u sebe i svoj stil i to je, očigledno, dobitna kombinacija - poručila je.

Na društvenim mrežama joj obožavatelji predlažu karijeru u modelingu, a ona, govori nam, o tome nikada nije razmišljala.

- Svaka čast djevojkama koje se time bave, to zahtjeva puno truda i zalaganja. Meni su trenutni fokus fakultet i posao, ali sam uvijek otvorena za nove izazove - govori.

Slava i prepoznatljivost koje je dobila nakon što je preuzela ulogu prognostičarke donijela joj je i brojne udvarače. Ipak, Nora je u sretnoj vezi pa je oni ne zanimaju.

Gdje je danas Vanja Halilović? Bila je jedna od najseksepilnijih voditeljica na malim ekranima
Gdje je danas Vanja Halilović? Bila je jedna od najseksepilnijih voditeljica na malim ekranima

- Udvarača ima, a pohvale je uvijek lijepo pročitati. Imam dečka i sretna sam. Uz roditelje, on mi je najveća podrška i uvijek mogu računati na njega - kaže te za kraj otkriva hoćemo li imati 'bijeli Božić: "Za nadolazeće blagdane i dalje stoji da će vrijeme biti promjenjivo. Iskreno se nadam, kao i mnogi, da će nas snijeg iznenaditi te da će se Božić i Nova godina bijeliti."

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JUDITOM FRANKOVIĆ BRDAR:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća
Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'
UŽIVALI NA VEČERI

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'

Tamari je iskustvo u show 'Brak na prvu' bilo jedno od najbolji u životu jer je puno naučila od Filipa, a on je zahvalan što je u showu kao suprugu dobio upravo nju