Obavijesti

Show

Komentari 16

Zbog supruga je prešla na judaizam i naučila kuhati jaja

Zbog supruga je prešla na judaizam i naučila kuhati jaja
8

Ivanka i Jared upoznali su se 2007., ali godinu kasnije su prekinuli jer su njegovi roditelji željeli da oženi Židovku. No, Ivanka je prešla na židovsku vjeru i sve im se otvorilo...

VIDEO

Na današnji dan prije 38 godina Ivanka Marie Trump povećala je obitelj Ivane (70) i Donalda (73) Trumpa. Trogodišnji Donald Junior već je zabavljao obitelj u rezidenciji na Manhattanu, kad je dobio mlađu sestricu. Bezbrižno djetinjstvo narušila je rastava roditelja, koji su shvatili da nisu jedno za drugo kad je imala deset godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

Na Manhattanu je Ivanka pohađala školu, 'Chapin School', sve do 15 godine. Tada je premještana u Choate Rosemary Hall u Wallingford, Connecticut. Ambicioznoj Ivanki tamo ipak nije bilo ugodno, nostalgija je bila jača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovdje mi je kao u zatvoru, a moji prijatelji u New Yorku se zabavljaju - s pravom je iskazivala nezadovoljstvo.

Senior White House Advisor Ivanka Trump speaks before U.S. President

Promijenila je dva sveučilišta i diplomirala ekonomiju. Kaže da je bila vrlo 'živa'.

- Prolazila sam pankersku fazu, voljela sam Nirvanu. Garderoba su mi bile poderane hlače i flanelske košulje. Jednom sam poslije škole obojila kosu u plavo. Mama nije bila sretna. Odvukla me u najbližu trgovinu i kupila za 10 dolara (oko 60 kuna) boju koja je bila svjetlija od moje prirodne nijanse. Od tada nisam promijenila boju - opisala je u knjizi majke Ivane 'Odgoj Trumpovih'.

Trump Remarks at the Interagency Task Force to Monitor and Combat Trafficking in Persons

Ivanka je četvrta generacija 'poslovnjaka' u obitelji, smatraju da je naslijedila dobre gene od bake Elizabeth i djeda Freda, a tu je naravno i njen otac Donald. Danas je ona poslovna žena, modna dizajnerica, manekenka, spisateljica, izvršna predsjednica Trumpove organizacije i, prigodno, viši savjetnik predsjednika SAD-a, oca Donalda. Od 2009. godine je u braku s građevinskim poduzetnikom Jaredom Kushnerom, s kojim ima troje djece. I on je, također prigodno, viši savjetnik predsjednika SAD, u ovom slučaju punca Donalda.

Silne su kritike bile zbog tih stvari, protivnici su im govorili kako nisu kraljevska obitelj, a Ivanku iza leđa u Bijeloj kući zovu 'kraljevska princeza'. Imaju troje djece, osmogodišnju Arabellu Rose, šestogodišnjeg Josepha Fredericka i trogodišnjeg Theodorea Jamesa.

Merkel meets Trump

Par se upoznao 2007, ali godinu kasnije su prekinuli jer su njegovi roditelji željeli da oženi Židovku. No, Ivanka je prešla na židovsku vjeru i sve im se otvorilo... Par je dobio i nadimak. Kako su, primjerice, Brad Pitt i Angelina Jolie imali Brangelina, oni su J-Vanka. Ivanka ponekad radi i 19 sati, pa ima razumijevanja za supruga ako 'zaglibi' na poslu.

- Sretna sam kad dugo ostaje na poslu. Znam kako je dobar osjećaj odgovoriti na sve mailove - rekla je puna razumijevanja.

Dodala je i kako je uz njega postala bolja žena, prava kućanica. Ako nije predugo na poslu.

- Morala sam na internetu tražiti kako se kuhaju jaja, no kad sam se zaručila, naučila sam kuhati. Osjećam se ženstveno kada možeš suprugu obrok, a ako je to jednom tjedno, onda znači da možeš nahraniti obitelj - objasnila je ona. Da se sjajno slažu, govori i kako joj je najdraži dar od supruga blender jer najviše voli kuhati jušna jela.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje