Obavijesti

Show

Komentari 7

Zbunili bakice: U Imotskom se pojavila osmrtnica D. Bowieja

Zbunili bakice: U Imotskom se pojavila osmrtnica D. Bowieja
4

U kafić su počeli ulaziti gosti jer im nije bilo jasno čije su osmrtnice na vratima i tko je to umro. Još je sve i na engleskom pa nekima nije bilo jasno o čemu je riječ

VIDEO

Najzbunjenije su bile umirovljenice, kažu vlasnici kafića u Imotskom.

- Na kraju je to ispalo jako simpatično, a mi smo zapravo samo htjeli odati počast dvojici velikana koji se stalno vrte u našem kafiću - rekli su vlasnici kafića “Nu”.

Posljednja fotografija pjevača koju je snimila njegova udovica Iman (60) trebala je biti dio promotivnih fotografija za album 'Blackstar', koji je Bowie objavio dva dana prije smrti. 

Na fotografiji je nasmijan, u šminkerskom tamnom odijelu i sa šeširom te podsjeća na Franka Sinatru. Prije godinu dana Bowieju su dijagnosticirali neizlječiv rak jetre. Uz probleme sa srcem koje ima još od 2004. godine, Bowie je znao da mu se bliži kraj pa se bacio na snimanje posljednjeg albuma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odbio je englesku titulu viteza

- Ni bol i lijekovi nisu ga usporili - kažu njegovi bliski suradnici.

Iza njega je 51 godina karijere, 27 studijskih albuma, 27 filmova te milijardu i pol kuna zarade koje će ostaviti sinu Duncanu, kći Alexandriji i pokćerki Zuleikhi.

Ekscentrični pjevač svojedobno je odbio raditi s bendom Coldplay jer 'nisu baš dobri', a dva puta je odbio i titulu viteza koju mu je nudila engleska kraljica Elizabeta II.

- Ne razumijem čemu to služi. Nisam za to radio - rekao je tada. Bowiejevoj prvoj supruzi i majci njegova sina, Mary Angeli Barnett (66), u 'Celebrity Big Brotheru' producenti su rekli da joj je umro bivši muž. Ona je ipak odlučila ostati u reality showu.

Angie je samozaljubljiva

- Ne mogu sad od toga raditi neku dramu kad se toliko godina nismo vidjeli. No definitivno je kraj jedne ere, nema više zvjezdane prašine. Uzeo mi je sina kad smo se 1980. razveli. Nije mi dao alimentaciju i Duncana je zatrovao protiv mene. Zbog njega ni danas nemam kontakt sa sinom - kaže Angie, koja mu je deset godina bila menadžerica. Bowieju i danas zamjera što joj nikad za to nije odao priznanje.

- Ona ima uvida u ljudsku psihu koliko i orah, a i Narcis bi se posramio njezine samozaljubljenosti. Što ona ima s mojim uspjehom - rekao je Bowie. Angie mu se osvetila proširivši glasine da joj je bivši muž biseksualac, koji voli Micka Jaggera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju