Obavijesti

Show

Komentari 13

Žele ispriku: Madonni zabranili ulaz u kina jer je slala SMS-ove

Žele ispriku: Madonni zabranili ulaz u kina jer je slala SMS-ove
3

Gledatelji su od pjevačice tražili da prestane sa slanjem poruka tijekom prikazivanja filma na što je ona oštro reagirala. Njezino bezobrazno ponašanje mnoge je šokiralo

VIDEO

Kraljici popa zabranjen je ulazak u lanac kina Alamo Drafthouse dok se ne ispriča zbog slanja SMS-ova tijekom prikazivanja filma '12 Years A Slave' na New York Film Festivalu. Madonna (53) izazvala je pravu pomutnju u kinu jer nije prestala s tipkanjem na svom BlackBerryju. Prema članku objavljenom na stranici Indiewire.com, uzvanici su od pjevačice tražili da prestane sa slanjem poruka na što je Madonna oštro reagirala. 

- Misteriozna plavuša s crnim čipkastim rukavicama nije prestajala s tipkanjem na svom BlackBerryju tijekom prve polovice filma. Žena pokraj mene rekla joj je da se ostavi mobitela na što joj je Madonna prosiktala da radi. Do kraja filma razmišljao sam o tome kako plavuši želim reći da je bila nepristojna - ispričao je filmski kritičar Charles Taylor.

Madonna je otišla iz kina tijekom ovacija redatelju i glumačkoj ekipi, a njezino sebično ponašanje mnoge je šokiralo. Pjevačica je kasnije pozirala u društvu redatelja Stevea McQueena kojem je čestitala na filmu. 

Tim League, osnivač Alamo Drafthousea, na Twitteru je objavio da je Madonni zabranjen ulazak u njegove kino dvorane zbog povrede bontona. 

- Prije no što se ispriča ljubiteljima filma, Madonni je zabranjeno gledanje filmova u Drafthouseu - napisao je osnivač kina koji je poznat po strogim pravilima koje se odnose na razgovor i tipkanje na mobitel. 

- Imamo politiku nulte tolerancije koja se tiče pričanja i slanja SMS-ova tijekom filma. Ako razgovarate ili tipkate, dobit ćete jednu opomenu. Ako se to ponovno dogodi, bit ćete izbačeni bez mogućnost povrata novca - navedeno je na službenoj internetskoj stranici kina. 

Pjevačica nije komentirala incident. 

Madonna šokirala priznanjem: Bila sam silovana u New Yorku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili