Show

Komentari 38

Želi da bude 'vrhunski': Slavica nije zadovoljna radovima na vili

Želi da bude 'vrhunski': Slavica nije zadovoljna radovima na vili

Dugo je bivša manekenka tražila kuću u okolici Dubrovnika. Nije htjela u samom gradu kako bi izbjegla velike gužve. U Malom zatonu je kupila zemljište koje je platila oko 20 milijuna kuna. Tik do mora

Sredinom travnja kuća u Malom Zatonu bila je pri samom kraju, opasana bedemom visokim pet metara. Slavica Ecclestone (59) nadala se kako će već ljeto provesti u njoj. No navodno nezadovoljna dijelom radova na svojem ljetnikovcu, stopirala je isplatu izvođačima radova i sad su na sudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Moglo bi se reći da je oko kuće od početka bilo problema, što sitnih, što krupnih. Dugo je bivša manekenka tražila kuću u okolici Dubrovnika. Nije htjela u samom gradu kako bi izbjegla velike gužve. Posrećilo joj se 2015. godine, kad je u Malom zatonu kupila zemljište koje je platila oko 20 milijuna kuna. Tik do mora.

- Odavno je željela zemljište oko Dubrovnika, napokon joj se ostvarila želja - rekao nam je tad Slavičin veliki prijatelj Zlatko Mateša (68).

Tad su se susjedi, kojih baš nema u blizini, ali nisu ni dovoljno daleko, bunili kako će im smetati radovi i buka u ljetnoj sezoni. Gospođa Ecclestone je diplomatski sve uspjela riješiti i radovi su nastavljeni, ali nedavno su opet stali.

Bez kompromisa

Stručnjaci procjenjuju da je samo za kamen kojim je obložila zidine oko kuće potrošila oko pola milijuna kuna, a to je bez radova i ostalih dodataka. Za cijelu kuću s uređenjem procijenili su da bi trebalo barem deset milijuna kuna, a naravno sve ovisi o materijalima. Oni su svi naravno vrhunski, a Riječanka je očekivala da takva bude i izvedba. Zbog svega je, navodno, stopirala isplatiti dio, kažu upućeni, višemilijunskog iznosa jer je očekivala bolju izvedbu.

Slučaj je na sudu, a vidjet će se tko je u pravu. Bivša supruga nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea (87), oduvijek se voljela vraćati u Hrvatsku i ovdje je dolazila s obitelji. Tako su, primjerice, svake godine u Zadru uživali u bureku. Razveli su se, nakon 24 godine braka, za samo 58 sekundi. To je išlo glatko. Procjenjuje se da je te 2009. Slavici pripalo pola Berniejeva bogatstva, koje je bilo oko 20 milijardi kuna.

Slavica je dokazala da ima istančan ukus za mjesto stanovanja i dok je bila u braku. Kuća vrijedna 500 milijuna kuna bila je najskuplja u Velikoj Britaniji.

Imala je 15 soba, frizerski salon, tursku kupelj, a stupovi u njoj bili su od istog mramora od kojeg su sagradili Taj Mahal, arhitektonski spomenik u Indiji. No ni to nije bilo za svačiji ukus, Slavičin sigurno ne, pa se u tu kuću nije željela useliti. Nije joj bila po ukusu pa ju je, tad još brižan, a i suprug Bernie, prodao nakon tri godine.

Oaza mira

U blizini više nema zemljišta za gradnju, a od kuća koje su u susjedstvu ogradila se zidom.

33,000.000 kuna je ukupna vrijednost zemljišta i nove vile.

550 četvornih metara ima vila koja je okružena visokim zidom.

7,2 milijarde kuna procjenjuje se bogatstvo Riječanke.

 

 

Najčitaniji članci