Obavijesti

Show

Komentari 2

Želi snimiti seriju: Meghanin bivši planira zaraditi na njoj

Želi snimiti seriju: Meghanin bivši planira zaraditi na njoj
3

UTUČEN Trevora Engelsona šokirala je vijest da se Meghan Markle udaje za princa Harryja. Njihova veza inspirirala ga je da snimi seriju o njihovoj vezi i prekidu

VIDEO

Glavni lik bit će razvedena Amerikanka koja se preseli u London kako bi se udala za člana kraljevske obitelji, rekao je prijatelj producenta Trevora Engelsona (41).

Bivši muž glumice Meghan Markle (36) planira unovčiti njezinu novu vezu i nedavno objavljene zaruke s princom Harryjem (33). Engelsonov prijatelj tvrdi da ga je na novi projekt inspirirao razgovor s kolegom Danom Farrahom (38) u kojem su raspravljali o tome bi li se on i Meghan razveli da su imali djece.

Razdvojio ih Hollywood

Nikad je nije u potpunosti prebolio, a u vezi su bili sedam godine prije nego što su se vjenčali. Njihov brak je potrajao dvije godine. Tvrdili su kako su se razveli radi nepomirljivih razlika, no Meghanin brat tvrdi da je razlog bio pritisak Hollywooda i njezina uloga u seriji “Suits”, zbog koje se preselila iz Los Angelesa u Toronto.

Bivši par se vjenčao na intimnoj ceremoniji na Jamajci koja je trajala tek 12 minuta, a potom su slavili četiri dana. Meghan i Harry su očekivali da će obožavatelji kraljevske obitelji loše reagirati na njezin razvod pa su vezu tajili šest mjeseci. Za njihovu romansu se saznalo tek u studenom prošle godine. U ponedjeljak je par objavio kako su se zaručili nakon godinu i pol veze te su pozirali u Kensingtonskoj palači. Meghan je pokazala prsten koji je napravljen od nakita pokojne princeze Diane. U intervjuu BBC-ju ispričali su kako je izgledala prosidba.

- Bili smo u vikendici i pekli piletinu. Odjednom me je zaprosio. Bilo je nekako prirodno, romantično i slatko - istaknula je Meghan.

Princ je kleknuo, a glumica ga je prekinula i pitala može li mu odmah reći da. Harry je rekao da je pritom zaboravila uzeti prsten. Meghan je pak oduševljena kraljicom Elizabetom (91) i jako je sretna što se na zaručničkom prstenu nalaze dijamanti Harryjeve majke Diane.

Harry se odmah zaljubio

- Važno nam je to jer je na neki način i ona s nama na ovom našem ‘ludom putovanju’ - napomenuo je princ.

THE CANADIAN PRESS 2017-09-25

Par je otkrio da su se upoznali na 'slijepom spoju' preko zajedničke prijateljice, a veza je postala ozbiljnija nakon njihova kampiranja u Bocvani.

- Kampirali smo zajedno pod zvijezdama. Ona je došla i pet dana provela sa mnom - rekao je Harry i dodao da oboje žele stvari promijeniti nabolje.

Princ je ispričao kako je znao da je Meghan ona prava odmah kad su se upoznali, ali ne žure se zasnovati obitelj.

Vjenčanje će imati u svibnju sljedeće godine u kraljevskom dvorcu Windsor, a glumica će se netom prije udaje krstiti. Meghan će udajom postati vojvotkinja od Sussexa i zbog princa će napustiti seriju “Suits” te se u potpunosti prestati baviti glumom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim

Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'
POZIRAO NAM KAO SEAN PENN

Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'

Plus+ Prve rime premijerno nam je odrepao, a nakon što odradi smjenu u svom burgeraju, Renato Đošić Renman ‘brusi’ glas kod Ivane Husar
Vjenčali se Ana i Dominik Kračun iz showa 'Života na vagi'
VELIKA FEŠTA

Vjenčali se Ana i Dominik Kračun iz showa 'Života na vagi'

Udala se i to nije šala, napisala je Ana uz fotografiju na kojoj pozira u vjenčanici dok u ruci drži piće