Obavijesti

Show

Komentari 2

Želite dobro zaraditi? Trebali ste onda uložiti u ove glumce

Želite dobro zaraditi? Trebali ste onda uložiti u ove glumce
5

Na kraju godine je već moguće izračunati koji glumci su isplativi, a koji nisu. Popis neisplativih je popunjen 'vrhunskim' zvijezdama, dok je ovaj drugi pun iznenađenja

VIDEO

Nakon jučerašnje top liste glumaca u koje se ne isplati ulagati novac, bilo bi u redu da pokažemo i kolike svote su donijeli glumci u koje se isplati uložiti sve što imate. Kako ćete moći vidjeti, ovo je popis u kojem su omjeri nevjerojatni.

5) Emma Stone

Glumica, koja je prošle godine zauzela mjesto najisplativije glumice, je ove godine pala na peto mjesto. No to ju ne čini neisplativom jer je i na tom petom mjestu svaki njen film zaradio 54 dolara za svaki dolar uložen u Emmu Stone.

Reuters/Pixsell

54:1 je stvarno omjer kojem nitko ne može prigovoriti.

4) Gwyneth Paltrow

Gwyneth nije glumila u mnogo filmova ove godine, ali kada se uzme u obzir koliko su zaradili oni u kojima je glumila naspram njene plaće, dobija se impresivan omjer od čak 82.90 dolara za svaki jedan koliko je ona koštala. Istinski zarada kakvu bilo tko može poželjeti.

Press Association/Pixsell

3) Scarlett Johansson

Treće mjesto naše liste je zauzela prelijepa Scarlett Johansson, koja se na ovakvim listama uvijek može naći. Glumica nepogrešivo bira filmove koji odlično vraćaju uložen novac, tako da je od 2003. godine glumila u samo jednom filmu koji je bio neuspješan na box officeu.

Reuters/Pixsell

Ove je godine Johansson tako osigurala 84.90 dolara po svakom dolaru svoje plaće.

2) Mila Kunis

Na drugom je mjestu opet glumica, i to Mila Kunis. Premda filmovi u kojima je glumila nisu bili pretjerano uspješni među kritičarima, publika ih je i dalje voljela, a to je jedino što se broji. Njena je gluma za svaki njen dolar donijela 87.30 dolara filmu.

Screenshot

1) Chris Evans

Dok su sva mjesta od petog do drugog zauzele glumice, najbolji omjer uloženog i zarađenog daje glumac, i to Chris Evans. Ove je godine Evans uspio proizvesti 181.80 dolara za svaki jedan dolar uložen u njega.

Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Da stavimo stvari u perspektivu, to znači da je Chris Evans napravio 500% bolji omjer od pet “odličnih” Hollywoodskih glumaca o kojima smo jučer pisali. Njih petero je naime, donijelo samo 30.9 dolara po uloženom dolaru.

Chrise, skidamo ti kapu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija