Obavijesti

Show

Komentari 8

Želite na koncerte AC/DC, U2, Lady Gage ili Lenny Kravitza?

Želite na koncerte  AC/DC, U2, Lady Gage ili Lenny Kravitza?
8

AC/DC, Lenny Kravitz, One Direction, Lady Gaga, Bryan Adams i mnogi drugi već su najavili svoje turneje. Nudimo vam ulaznice i prijevoz po super cijenama.

AC/DC, Lady Gaga, Slash, Bruce Springsteen, Linkin Park, Lenny Kravitz i mnogi drugi svjetski poznati izvođači najavili su svoje koncerte u europkim gradovima.  Na žalost i ovoga puta zaobišli su Hrvatsku kao i brojne zvijezde ove godine, od Justian Timberlake-a do The Rolling Stones-a koji su održavli koncerte u rasprodanim dvoranama i stadionima od Beča, Milana do Beograda. 

Kako bi svi glazbeni fanovi fanovi ipak vidjeli svoje bendove, agencija Svikoncerti.eu je jedna od rijetkih koja nudi i prijevoz i ulaznice za europske koncerte po superpovoljnim cijenama. Agencija se se profilirala na Hrvatskom, a i na inozemnom tržištu, kao putnička agencija sa najvećom ponudom koncertnih aranžmana vodi najveće fanove na najveće koncerte u susjednim nam državama. 

Ove godine agencija vam nudi prijevoz i ulaznice za  nezaboravne spektakle: 

Lady Gaga koja već skoro rasprodanim koncertom u Beču promovira svoj novi album ARTPOP. U Beč na njen koncert možete već od samo 799kn. 

Slash , popularni bivši član benda Guns 'n ' Roes održava svoj koncert također u Beču. Uz Svikoncerti agenciju na ovaj spektakl možete otputovati po cijeni već od 789kn. 

Lenny Kravitz za već od 919kn uz mogućnost kupovanja aranžmana do 6 obroka i putem internet stranice Svikoncerti.eu

Tu su i One Republic i Bryan Adams u Ljubljani po cijeni od 549kn. 

Linkin Park ove godine izdao je novi album 'The Hunting Party' kojim su se ponovno vratili na sam vrh. Osim albuma ovu godinu zapečatili su i Europskom turnejom pod istoimenim nazivom, a jedan od već sada, tri mjeseca unaprijed,  rasprodanih koncerata održat će se u najvećoj gradskoj dvorani u Beču 14.11.2014. za koji je agencija Svikoncerti.euosigurala ulaznice za svoje putnike pa tako ima još nekoliko sobodnih aranžmana sa ulaznicama za tribinu.

No da Svikoncerti.eu ne bi ostala samo 'obična' agencija, svojim putnicima uvijek pripreme iznenađenje pa će tako jedan od putnika na koncert Linkin Park u Beču imati priliku upoznati bend prije samog koncerta (vrijedi za sve putnike koji svoje rezervacije izvrše do kraja rujna)! Naravno, to nisu sva iznenađenja koja Vas čekaju na putovanjima sa Svikoncerti.eu, a što Vas još očekuje najbolje da provjerite na jednom od putovanja.

Što nas čeka u 2015? 

AC/DC i U2 do kraja ove godine izdati će nove albume te će prema već nekim potvrdama krenuti slijedeće godine na turneju. Kako Hrvatska vjerojatno neće biti upisana kao domaćin na njihovim kartama, lako je za pretpostaviti da će susjedne države zasigurno biti  kao što su Italija ili pak Austrija.  

Kako bi svima olakšali putovanje, odnosno da ne brinete o putovanju na koncert i o povratku s koncerta Svikoncerti.eu će imati organizirane aranžmane iz Hrvatske. 

 Za slijedeću godinu već je objavljen koncert Katy Perry  26.02. u Beču, te nova turneja One Directiona pa se ponovno očekuje, kao i ove godine za Milano, veliki interes mlađe generacije.

Aranžmane koji uključuju ulaznicu i prijevoz  za navedene koncerte možete vidjeti na stranicama agencije Svikoncerti.eu, koja je svojim kupcima omogučila i kartično plaćanje  putem interneta sa mogućnošću obročnog plaćanja. 

Posjetite službenu stranicu Svikoncerti.eu, prijavite se na newsletter ili nas pratite putem Facebook stranice gdje nas prati već preko 45.000 fanova.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu