Obavijesti

Show

Komentari 117

Željku Samardžiću zabranili su nastup na Sustipanu u Splitu

Željku Samardžiću zabranili su nastup na Sustipanu u Splitu
5

Do sada je nastupao u arenama u svim gradovima Hrvatske. Popularan je među ženskim dijelom publike, majka mu je Hrvatica... Ne vidimo razlog za ovakvu odluku, kaže organizator Petričević

VIDEO

Poštovani, vaš zahtjev je odbijen. Tako je Javna ustanova za upravljanje Park-šumom Marjan i ostalim zaštićenim prirodnim vrijednostima na području grada Splita, pa tako i Sustipanom, odgovorila organizatorima koncerta Željka Samardžića koji su zatražili ondje nastup 19. kolovoza, piše Slobodna Dalmacija. Odluku da koncerta Samardžića neće biti donio je Marko Pejnović, ravnatelj Park-šume Marjan.

Zagreb: Saša Matić s gostima okupio tisuće obožavatelja na koncertu u Areni

- Odluka je moja, ja sam je donio i imam to pravo. Glazba Željka Samardžića nije primjerena Sustipanu - rekao je ravnatelj za Slobodnu Dalmaciju. 

Organizator iz tvrtke 'Ona moja d.o.o.' rekao je kako se radi o pjevaču koji puni velike dvorane u cijeloj regiji. Time ih je još i više začudila odluka iz Splita. 

Samardžić prvi put progovorio o gubitku sina: 'Bio je veliki šok!'
Samardžić prvi put progovorio o gubitku sina: 'Bio je veliki šok!'

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO KEBA KAŽE O ZABRANI TURBOFOLKA

- Zanima nas tko je taj koji procjenjuje što je primjereno, a što nije. Ravnatelj park-šume! Željko Samardžić je do sada nastupao u arenama u svim gradovima Hrvatske. Puni ih bez problema. S obzirom na to da su balade 90 posto svih njegovih pjesama i da je jako popularan među ženskim dijelom publike, da mu je majka Hrvatica..., ne vidimo razlog za ovakvu odluku. U pitanju je uvod u cenzuru slijedom koje će netko određivati što se smije, a što ne smije slušati - ljuti se Domagoj Petričević, direktor tvrtke ONA MOJA d.o.o., piše SD. 

Split: Nastup Željka Samardžića prvog dana Fusion World Music Festivala

Zapitao se i kako to može Božo Vrećo pjevati na Sustipanu, a Samardžić ne. 

- Najbolji način zabrane tog istog događaja bio bi da se on održi, a da nitko ne dođe, što bi značilo da nitko ne podržava tu glazbu. A ne ga braniti na ovakav način - dodaje Petričević za spomenuti medij. Ipak, Samardžić će zapjevati u Splitu, u jednom klubu.  'Vjerujemo da će biti rasprodan u rekordnom roku i da će se tako pokazati što Splićani misle o njegovoj glazbi', rekao je Domagoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.