Show

Komentari 124

Žena folkera kuka: Da izguramo mjesec treba bar 10.000 eura...

Žena folkera kuka: Da izguramo mjesec treba bar 10.000 eura...

Što će Miroslavu Iliću više kad je jednom nogom u grobu... Ma kakvi 3000 eura, jedino ako se grije na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigdje ne idemo, rekla je Slađa

Nakon što je srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić (70) rekao da mu treba 3000 eura (22.500 kuna) da izgura mjesec, javili su se i njegovi kolege. Pop folk pjevač Radiša Trajković Đani (47) i njegova supruga Slađa vole luksuz, a na izjavu Ilića, piše Telegraf.rs, prasnuli su u smijeh. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što će Miroslavu više kad je jednom nogom u grobu... Ma kakvi 3000 eura, jedino ako se grije na drva. Meni toliko samo za račune treba. Na račune najviše trošimo, jer sad nigdje ne idemo, 10.000 eura (75.000 kn) minimum - rekla je Slađa za Telegraf i dodala:

Četiri stana, pa za sve računi, infostan, struja... Onda plaće, firma, doprinosi... Troškovi su nam ogromni.

Pjevačica Goca Božinovska (55) kaže da je nešto skromnija.

- Meni treba i 5000 eura (37.600 kn), nema tih para koje se ne potroše. I za djecu i za prijatelje, ako stvarno ispoštuješ sve, treba dosta, ali ja ne brojim. Kupim ono što mi treba i ne vodim evidenciju. Nisam primijetila da mi zafali, ni koliko sam potrošila, ni koliko imam ne znam. Djeca rade pa sam ih skinula s dnevnog reda, svi su samostalni, i Mirko i Zorana i Jelena... Ne bi mi bilo loše da mi da netko 3000 eura, Miroslav je čovjek sigurno mislio na sve troškove. Ima i oko kuće troškova te nešto popustilo, nešto puklo, krov, teže je ljudima koji imaju kuću nego stan - rekla je za Telegraf.

I folkerica Anabela Atijas (45) ima, kako kaže, visoke troškove.

- Moj život nije jeftin jer imam dvoje djece u privatnoj školi. Imam tinejdžericu, znate kako to s tinejdžerima ide. Isitna da se u koroni manje troši, manje se izlazi, ja ne pamtim kad sam na sebe dinara potrošila. Ja ne žalim na obrazovanje, bez stresa se djeca obrazuju i nama roditeljima je lakše kad imaš normalnu svakodnevicu. Te dvije školarine, računi, život, Blankica ide na tenis, balet, iskreno ne smijem staviti na papir... Nije ispod 2000 eura (15.000 kuna) - ispričala je.

Najčitaniji članci