Obavijesti

Show

Komentari 11

Zendaya, Megan i Kendall došle golišave i ukrale svu pažnju!

Zendaya, Megan i Kendall došle golišave i ukrale svu pažnju!
5

Rujan je dobro počeo za svjetske zvijezde. Konačno su nakon godinu dana prošetali crvenim tepihom i pokazali ono na čemu su radili cijelu pandemijsku godinu

VIDEO

Tjedan mode slavnih osoba započeo je u Veneciji, pa se preko Atlantika nastavio na dodjelu MTV nagrada, a svoj modni izričaj zvijezde su svečano zapečatile na Met Gali. Naime, Met Gala je zbog pandemije sa svibnja pomjerena na rujan.

Pokretanje videa...

Impresivna izdanja najvećih svjetskih zvijezda na glamuroznomMet Gala 2021. VIDEO

Europski filmski festivali, uglavnom nemaju posebne uvjete oko stajlinga na crvenom tepihu, pa je na samom početku mlada glumica Zendaya (25) ukrala svu pažnju sa svojom 'mokrom haljinom' s potpisom modne kuće Balmain. Mnogi su na prvi pogled pomislili da je glumica gola.

A kad smo kod golotinje, modni stilist glumice Megan Fox (35) na nedavnoj dodjeli MTV Video Music nagrada je bio njezin dečko, glazbenik Machine Gun Kellyja (31).

2021 MTV Video Music Awards arrivals

- Rekao mi je da ću tu večer biti gola, a ja sam odgovorila: Što god kažeš, tatice - otkrila je Megan koja je na dodjelu stigla u potpuno prozirnoj haljini boje kože, ispod koje su se mogle vidjeti tange ukrašene dijamantima. Mnogi su je usporedili izbor njezinog dečka s haljinom koju je Kim Kardashian nosila na Met Gali 2019. 

Iako je Kim ove godine stigla na 'bijeli tepih' Met Gale 'zamotana' u crninu, njezina mlađa seka Kendall Jenner je pozirala u prozirnoj haljini ukrašenoj s mnoštvom svjetlucavih detalja brenda Givenchy. 

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala

Zendaya, Megan i Kendall modnim izborom oduševile su obožavatelje, ali mnogi su ipak smatrali da su zvijezde pokazale malo previše.

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU SEZONU 'POLIGRAFA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin