Obavijesti

Show

Komentari 1

Ženu Aleca Baldwina optužili da je lažirala španjolsko porijeklo

Ženu Aleca Baldwina optužili da je lažirala španjolsko porijeklo
5

Nikada ne bi bila razotkrivena da se u javnost nisu počeli javljati njezini bivši školski kolege, koji su rekli da je Hilaria išla u školu u Westonu. Dodali su i da ranije nije imala ni trunke stranog naglaska

Instruktoricu joge Hilariju Baldwin (36), suprugu glumca Aleca Baldwina (62) optužili su za lažiranje španjolskog naglaska i nasljeđa. Hilaria se, navode strani mediji, predstavljala kao Španjolka, iako je zapravo rođena u Bostonu, odakle su joj i roditelji.,

American Museum of Natural History 2019 Gala - New York

U njezinoj agencijskoj biografiji pisalo je kako je rođena na Mallorci, ali je taj podatak 'nestao' nakon što su počele pljuštati optužbe o lažiranju porijekla. Strani mediji pišu kako je promijenila i ime. Naime, ne zove se Hilaria, nego Hillary Hayward-Thomas. Kao najsmiješniji moment navode isječak iz emisije 'Today', gdje je pričala španjolskim naglaskom.

- Ovdje imamo nekoliko sastojaka. Rajčice, imamo, hm, kako to kažete na engleskom? Krastavce - rekla je tada Hilaria. 

Hilaria se oglasila o čitavom skandalu.

- Da budemo jasni, Europa je prepuna bijelaca i moja obitelj je bijela. Miješanog sam porijekla, odgajana sam u duhu dvije kulture i to je to - rekla je. Nikada ne bi bila razotkrivena da se u javnost nisu počeli javljati njezini bivši školski kolege, koji su rekli da je Hilaria išla u školu u Westonu, u saveznoj državi Massachusetts. Dodali su i da ranije nije imala ni trunke stranog naglaska.

Hilaria je često insinuirala da je u SAD stigla s 19 godina, kako bi studirala u New Yorku. Nakon bure na društvenim mrežama, priznala da je da je djetinjstvo provodila između Španjolske i SAD-a, no ostala je pri tvrdnjama da u Španjolskoj živi cijela njezina obitelj. 

New York Philharmonic Red Carpet Arrivals - New York

Alec, kao pravi suprug, brani suprugu. Na društvenim mrežama objavio je citat Marka Twaina u kojemu piše: 'Dok istina obuje cipele, laž proputuje pola svijeta'. Nakon što su ga razapeli po društvenim mrežama i pisali da je lažljivac kao i njegova supruga, Alec je imao kratku poruku za 'hejtere'.

- Je** se - odgovorio je jednom od njih.