Show

Komentari 6

Zeta-Jones se prisjetila stare uloge: Trčala u bikiniju po plaži

Zeta-Jones se prisjetila stare uloge: Trčala u bikiniju po plaži

tad sam mislio da si najljepša žena koju sam ikad vidio. Hvala ti na uspomenama, obožavao sam tu seriju!, napisao joj je pratitelj ispod snimke, a mnogi su se složili kako joj taj kupaći kostim odlično pristaje

Glumica Catherine Zeta-Jones (50) prisjetila se uloge u komičnoj seriji 'Dražesni pupoljci svibanjski' iz 1991. godine te je objavila scenu s plaže u kojoj trči i brčka se u moru u crvenom bikiniju. 

- O ti lijeni, magloviti, ludi ljetni dani. 'Dražesni pupoljci svibanjski', nevin, jednostavan život - napisala je Catherine u opisu videa.

Serija je imala tri sezone, a Catherine je imala jednu od glavnih uloga uz jednog od najvećih britanskih televizijskih glumaca Davida Jasona (80). 

Mnogi njezini obožavatelji sjećaju se te njezine scene.

- Tad sam mislio da si najljepša žena koju sam ikad vidio. Hvala ti na uspomenama, obožavao sam tu seriju! - napisao joj je jedan pratitelj, a mnogi su se složili kako joj taj crveni kupaći kostim odlično pristaje.

Royal Welsh College of Music & Drama Honour Catherine Zeta-Jones

Kad je Catherine glumila u toj seriji imala je jedva 20 godina i bila joj je prva, veća uloga. Ona joj je 'otvorila vrata' za mnoge naredne uloge, a deset godina nakon završetka emitiranja 'Dražesnih pupoljaka svibanjskih', Catherine je osvojila i Oscara za najbolju sporednu ulogu u glazbeno kriminalističkom filmu 'Chicago'.

Golden Globe Awards 2019

Dvije godine prije toga osvojila je holivudsku zvijezdu Michaela Douglasa (75) te su se vjenčali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci