Obavijesti

Show

Komentari 2

Žigo repao djevojkama, Špehar ih naljutio, a Mihael oduševio

Žigo repao djevojkama, Špehar ih naljutio, a Mihael oduševio
1

Nova epizoda najromantičnije serije na RTL-u 'Ljubav je na selu', koja se emitira od ponedjeljka do srijede u 20 sati, donijela je nove dogodovštine, zaplete, simpatije, ali i svađe

VIDEO

Jutro kod Vicka Bušelića u Tučepima  djevojkama je prošlo idilično. Vicko je bio pravi kavalir, a objasnio im je da u njegovu sobu nema svatko pristup te da kod njega može ući samo onaj tko zasluži. Na kraju se ispravio: 'Vrata moje sobe se ne zatvaraju pa ako mjesečarite, ja ću vas primiti u svoju sobu', našalio se Vice.

Cure su ga pitale što će se dogoditi ako sve tri dođu u njegovu sobu. 'Bit ću najsretniji čovjek na svijetu', rekao je Vice koji je damama za ručak pripremio, naravno, ribu. Nakon ručka djevojke su se zavalile u hladovinu, a Nadi je bilo toliko vruće da je odlučila sve 'počastiti' lijepim prizorom, skinuvši svoju haljinu ispod koje nije imala ništa. 'Meni je to bilo super, bilo je jako interesantno!', komentirao je Vicko koji je Božici čak pedikirao nokte! Nakon dugog odmora Vice ih je odveo u kamenjar, gdje ih je učio raditi suhozid. Djevojke su bile pune pitanja, od toga čemu služi suhozid do kako ga napraviti, a Vice im je sve lijepo objasnio.
 
Sandro Čurko svoje je djevojke je provozao na traktoru, što se curama baš i nije svidjelo. 'Malo smo se istruckale, nije bila baš ugodna vožnja, nije nam dao nikakve spužve da se možemo negdje sjesti i nije nam bilo udobno', otkrila je Katarina, dodajući kako su bile zamazane te da to od Sandra nije bilo u redu. Simpatični Istrijan odmah ih je uposlio da traže tikve po polju. 'Treba se znati tko je šef, Sandro lijepo na traktoru, a mi u polje!', smijala se Ana. Sandro je, pak, zaključio da su cure super te da se uopće nisu bunile što je on sjedio na traktoru dok su one radile. Djevojke su se naradile i napunile prikolicu tikvama! Nakon polja, Sandro im je pokazao svinjac, no ni to se nekima, poput Katarine, nije svidjelo jer joj je jako smrdjelo. Ana je, za razliku od nje, rekla da sve podnosi i nije osjetljiva na smrad.


 
Prvi brk Lučana, Goran Žigo svoje je odabranice odlučio upoznati s roditeljima, a potom je objasnio da kod njega žene ne trebaju puno raditi. 'Nema vam toga kod mene da sad ja nju 'čapim i ajde kidaj u štalu, gonjaj kolica već lipo ja to sve radim, a žena mi ima za skuhat i oprat i malo uvečer, onako, po Božjem zakonu se malo snjušimo  i gotovo!', na svoj osebujan način je opisao Žigo. Djevojke su se oduševile roditeljima, a i oni njima. 'Goran je izgledao malo uzbuđen kao da ima tremu', zaključile su cure nakon upoznavanja s roditeljima. 'To što su došle cure ne znači da ću ja sada sjediti i ništa ne raditi, nisam ja tako naviknula', otkrila je Žigina mama te im pokazala imanje. 'Samo neka me ne tjeraju na neke radišne poslove, ajde krumpir mogu', rekla je Božica. Nakon što ih je pitao što im se najviše sviđa kod njega, djevojke su mu jednoglasno rekle da je to definitivno ovan. A šaljivđija kakav je, Nevenki je podmetnuo ovna na mužnju te poslije curama i rerao i ojkao.
 
Goran Špehar curama je dao samo 10 sekundi da se odluče koje dvije će spavati zajedno, a koja će spavati s njim. Ines se to nikako nije svidjelo. 'Ja sam manje-više odgojena tako da kad dođem u goste domaćin mi ljubazno pokaže gdje će me smjestiti, ali to kod Gorana nije tako', ljuta je bila Ines. 'Ja brojim do deset i onda mi morate reći koja spava sa mnom u drugoj sobi', bio je oštar Špehar. 'Najradije bi ga zadavila, živcira me nekim svojim postupcima', rekla je Ilona. Na kraju su mu djevojke rekle neka on odluči koja cura ide u drugu sobu.

Na kraju je Ilona odlučila otići u drugu sobu. Cure su na kraju sa smještajem bile jako zadovoljne. 'Mislim da s Ilonom u sobi nikako ne bih mogla izdržati', komentirala je Ines nakon što je Ilona izašla. 'Cure valjda misle da su izgubljen slučaj pa se boje pričati sa mnom ili me smatraju konkurencijom, ne znam', rekla je Ilona. Goran se ipak pokazao kao dobar domaćin i napravio im roštilj pa je tako iznenadio djevojke lijepom gestom zapamtivši čak i koja što jede. Show je nastao kada je Ilonu napala osa kojih se ona, kako kaže, plaši na smrt, što su ostale dvije cure komentirale izjavom da Ilona samo želi pažnju.


 Mihael je svoje djevojke dočekao lubenicom jer je Sandra komentirala kako u Slavoniji nema lubenica. Sandri se jako svidjela njegova gesta. Miha je odmah priredio i nagradnu igru za svoje cure – koja prva pojede lubenicu bez ruku, od njega će dobiti poljubac i ta spava sama u svojoj sobi! Curama se svidjela ideja, a na kraju je prva pojela Sandra te dobila poljubac. Iako im je Miha obećao da će prvi dan biti opuštanje, već im je najavio da ih sutra čeka malo više rada. No, prije toga odlučili su se još malo zabaviti. Mihael ih je počeo zalijevati vodom iz šmrka i na kraju su svi završili potpuno mokri!
Kako će se stvari rasplitati dalje, kada će se djevojke morati primiti pravog seoskog posla, te tko će se s kim sprijateljiti, a tko kome stati na žulj, ne propustite pogledati već sutra od 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...