Obavijesti

Show

Komentari 7

'Život na vagi': Borba u kojoj pobjeđuje onaj koji gubi najviše

'Život na vagi': Borba u kojoj pobjeđuje onaj koji gubi najviše
14

Navike kandidata promijenit će se u potpunosti, a nezdravi način života zamijenit će zdravim navikama i vježbanjem, sve kako bi na kraju jedan od njih izgubio najviše kilograma

VIDEO

'Život na vagi' novi je RTL-ov natjecateljski reality show, koja ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se s njihovim životnim problemima, a njima će se baviti, trenirati i podučavati ih o zdravim životnim navikama stručnjaci treneri, nutricionisti i liječnici. Njihov cilj je transformirati im tijelo, ali naposljetku i njihov život.

Život 18-ero kandidata promijenit će se u potpunosti, a nezdravi način života zamijenit će  zdravim navikama i tjelovježbom, sve kako bi na kraju jedan od njih izgubio najviše kilograma, te tako dobio pozamašnu novčanu nagradu, novi pogled na svoj život, ali i novi odraz u ogledalu.

U tome će im pomoći njihovi treneri Mario Mlinarić i Sanja Žuljević, dok će im moralna podrška biti voditeljica Marijana Batinić, a Antonija Blaće ovog će se puta naći iza kamera, u ulozi kreativne producentice showa.

- Ovo je jedna životna emisija. Reality segment je relativno malen. Nije poanta da pratimo hoće li se netko s nekim posvađati. Kandidati su vrlo različiti i svatko ima svoju zanimljivu priču - rekla je Blaće.

- Emisija je edukativnog karaktera jer želimo potaknuti pretile gledatelje da okrenu ploču u svojem životu - nadovezala se Marijana Batinić koja će voditi show.

Tijekom showa, koji traje tri mjeseca, kandidati su podijeljeni u dva tima, a cijelo to vrijeme žive u izolaciji u jednoj zagrebačkoj vili. Svaki njihov tjedan kulminira vaganjem kako bi se utvrdilo koji je tim izgubio više težine. Tim koji ima niži postotak izgubljenih kilograma u tjednu morat će odabrati između sebe koja osoba napušta daljnje natjecanje.

Kandidati će biti stavljeni pred različite izazove i iskušenja, a nijedan od njih nije lagan - poput 'iskušenja' gdje će morati odoljeti ukusnoj hrani ili se popeti na visoku uzbrdicu, a to će naročito biti teško onima koji se nikada nisu bavili tjelovježbom, osim, primjerice, igranja kompjuterskih igrica. Određeni izazovi kandidatima će dati i posebne povlastice ako pobjede, a jedna od njih je i imunitet da ne ispadnu iz natjecanja.

'Život na vagi' (u originalu 'The Biggest Loser') u svijetu je dotaknuo živote stotina tisuća ljudi, pričajući snažne emotivne priče koji naposljetku trijumfiraju jačinom ljudskog duha nad problemima koje su imali. U SAD-u show ima već 16 sezona, dok je popularan i u Australiji, Argentini, Brazilu, Kini, Finskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Islandu, Izraelu te mnogim zemljama diljem svijeta.

Najteži kandidat ikad prijavljen u svijetu bio je Australac Kevin Moore, a težio je 254,7 kilograma, dok je najteža kandidatkinja bila Shay Sorrells iz Amerike sa čak 216 kilograma. No, oni nisu oni koji su izgubili najviše kilograma. Ukrajincu Alexanderu Repyanchuku pripala je ta titula jer je izgubio čak 60.13% od svoje tjelesne mase, dok je ženska kandidatkinja Rachel Frederickson iz Amerike izgubila 59.62%. 

Tko će od 18-ero kandidata 'Života na vagi' biti onaj čiji će odraz u ogledalu biti gotovo neprepoznatljiv nakon rigoroznih životnih promjena, gledatelji će uskoro otkriti na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu