Obavijesti

Show

Komentari 27

Život nakon crvenog badića: Ovako izgledaju komadi s plaže

Život nakon crvenog badića: Ovako izgledaju komadi s plaže
1

Spasilačka služba je bila popularna američka serija 90-ih. Prošla su gotovo tri desetljeća od emitiranja prve epizode, a neki od zvijezda su nakon serije odustali od glume

VIDEO

David Hasselhoff - Mitch Buchannon

David Hasselhoff (65) poznatiji kao neustrašivi Mitch iz 'Spasilačke službe' u seriji se zadržao do samog kraja. Često se u medijima pričalo o njegovim problemima s alkoholom, a glumac to nikada nije tajio. Otkrio je kako je imao najviši postotak alkohola u krvi koji je ikada zabilježen u privatnoj američkoj klinici u kojoj se liječio. Hasselhoff je odlazio i na rehabilitacije, a danas tvrdi da nema problema s porocima. Smirio se, kako kaže, uz svoju zaručnicu, asistenticu prodaje Hayley Roberts (36).

Pamela Anderson - J. Parker

Mnogi se fanovi serije pitaju što bi 'Spasilačka služba' bila bez prsate C.J. Parker. U seriji je glumila od 1992. do 1997., a po epizodi je zarađivala čak 300.000 dolara (oko dva milijuna kuna).
- Taj period u životu mi je bio jedan od najdražih. Plaćali su mi dobre novce da se zabavljam i trčkaram po plaži - rekla je Anderson.

Ipak, čini se kako Pamela i godinama nakon također izgleda jednako zanosno. Nedavno je snimila seriju provokativnih fotografija za brend erotskog donjeg rublja Coco De Mer čime je oduševila brojne fanove koji su njezin izgled pohvalili na društvenim mrežama.  

Yasmine Bleeth – Caroline Holden

Glumica Yasmine Bleeth (49) nekada je bila jedna od najseksepilnijih žena na svijetu, a potom se povukla iz showbusinessa, jer joj je, kako kaže, svega bilo dosta. Pamtimo je kao seks bombu s plaže, ali danas je sve to samo daleka uspomena. Zvijezda 'Spasilačke službe' danas ima 49 godina i izgleda kao većina žena u njenim godinama. Posljednje što je snimila bilo je prije 15 godina, a od tada je fotografi gotovo uopće nisu fotografirali. 

David Chokachi - Cody Madison

Prije 20-ak godina David Chokachi (49), uz ostatak zgodne glumačke ekipe, mamio je uzdahe gledateljica i gledatelja popularne serije, a pokazao je da se ni u petom desetljeću nema čega sramiti. I dalje se može pohvaliti isklesanim tijelom, a u formi je zahvaljujući aktivnom životnom stilu. David je danas u sretnom braku sa Susan Brubaker s kojom ima kći Brit Madison. Slobodno vrijeme najradije provodi igrajući se s kćerkom i surfajući.

Carmen Electra - Lani McKenzie

U seriji se nije zadržala dugo, svega godinu dana pri samom kraju emitiranja. Glumila je seksepilnu spasiteljicu Lani, talentiranu za ples i pjevanje. Danas izgleda odlično, a iza sebe ima dva turbulentna braka, s bivšim košarkašem Dennisom Rodmanom (56) i gitaristom Daveom Navarroom (50). 

Alexandra Paul - Stephanie Holden 

Aleksandra Paul (54) utjelovila je zgodnu brinetu koja je bila u ljubavnoj vezi s Mitchom. Njezin lik završio je tragično nakon što ga je ubila munja. Amerikanka je strogi vegan, a u braku je već skoro 20 godina s glumcem Ianom Murrayem (49). Glumila je u još 17 filmova i u nekoliko serija. 

Jeremy Jackson - Hobie Buchannon 

Mladi glumac kojeg je proslavila uloga Hobieja u seriji već je s 19 godina odustao od snimanja i otišao na odvikavanje od droge. Danas i dalje ima problema s ovisnošću. Glumio je Mitchova sina kojeg je prvo trebao igrati Leonardo DiCaprio. Zbog posjedovanja droge proveo je i 90 dana u zatvoru, a danas pomaže ovisnicima. Prije pet godina oženio je svoju dugogodišnju djevojku Loni Willson od koje se razveo dvije godine kasnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane