Obavijesti

Show

Komentari 22

Životna drama Nine Morić: Zbog stresa sam izgubila bebu

Životna drama Nine Morić: Zbog stresa sam izgubila bebu
3

Zbog stresa sam izgubila dijete u petom mjesecu trudnoće, kroz suze je rekla Zagrepčanka koja se bori za skrbništvo nad svojim 15-godišnjim sinom Carlosom

VIDEO

Dvije godine sam šutjela o svojoj borbi za sina jer sam se sramila toga i bilo me je strah. Patila sam u duši. No sad je dosta. Želim da svi znaju kroz što prolazim, rekla nam je potresena Nina Morić (41).

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom dvije godine živi bez sina Carlosa (15), kojeg je dobila iz braka s talijanskim paparazzom Fabrizijom Coronom (43). Dječak se trenutačno nalazi kod Coronine majke Gabrielle jer je njegov otac u zatvoru. Nina dvije godine sina viđa jednom na tjedan u strogo kontroliranim uvjetima. Smije ga vidjeti isključivo uz nazočnost edukatora na sat i pol.

Simona Chioccia/IPA/PIXSELL

Ninina drama započela je u travnju 2015., kad se posvađala s majkom Vrankom. Nina je nakon toga, kaže, popila tablete za smirenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam se htjela ubiti. Samo sam htjela zaboraviti tu večer i zaspati - tvrdi Morić. Dječak je svjedočio njezinoj svađi s majkom i u strahu nazvao drugu baku Gabriellu, koja je nazvala policiju.

- Gabriella je vikala da će mi oduzeti sina te je tako i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabrizio i ja vjenčali - tvrdi manekenka. Dječaka je uzela baka, a neko vrijeme mogao je spavati kod manekenke.

Nakon toga dva mjeseca nije smjela vidjeti sina zato što mu je, kaže, rekla da je bezobrazan kad joj je rekao da nije siguran da više želi živjeti s njom.

- To je sigurno rekao zbog bake koja puno loše priča o meni. Morala sam zbog toga na test na droge. Odrezali su mi 20 cm kose. Rezultati su bili negativni. Prezirem droge. Morala sam i na psihijatrijska vještačenja dvije godine ići gdje su zaključili da sam divna majka, ali nitko to ne uzima u obzir - tvrdi Nina.

Ivo Čagalj/Pixsell

Nikad si, kaže, žiletom nije prerezala žile. Kaže da se samo izgrebala noktima po zapešću od stresa. Sin joj već osam mjeseci ide neuropsihijatru.

- Jedan dan me voli, drugi dan me zove gospođom - priča Nina.

Morić tvrdi da je zbog stresa prošle godine tijekom trudnoće izgubila bebu.

- Bio je dečkić - rekla nam u suzama.

Dodaje da joj je Corona zagorčao život kad ju je prevario s Belen Rodriguez (33). 

-Dolazio je s njom pred stan i ljubili su se. Prekrivala sam Carlosu oči da ne gleda. No to je sad prošlost. I Fabrizio me podržava u bitki za sina. Bez sina ne mogu živjeti - zaključila je Nina. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'