Obavijesti

Show

Komentari 14

Zlatni dečko: Hrvat je glumio s Cruiseom, a ljubio bi Charlize

Zlatni dečko: Hrvat je glumio s Cruiseom, a ljubio bi Charlize
6

Marinko Radaković posljednjih osam godina gradi karijeru u Americi. Igrao je za nogometni klub Dinamo, a u SAD-u radi kao model i glumi uz bok Tomu Cruiseu

VIDEO

Zagrepčanin je zadnju ulogu imao u najnovijem filmu Johnnyja Deppa (51) 'Black Mass'.

Glumio je konobara u čijem se kafiću sastaju korumpirani policajac i ozloglašeni američki gangster Whitey Bugler .

- Nisam imao priliku upoznati Deppa, ali veliki je uspjeh raditi s njim na filmu. U budućnosti bih svakako volio snimati i s drugim holivudskim idolima, a zanimaju me i europski projekti - rekao je Marinko. Glumac je ‘90-ih otišao iz rodnog Zagreba i preselio se u SAD.

VIDEO

- Prilagodba je bila jako teška. Nije bilo lako napustiti obitelj, prijatelje i domovinu koja je tad bila u ratu - kaže glumac. U Zagrebu je trenirao nogomet, a s Alenom Peternacom (43) i Zvonimirom Soldom (47) igrao je u Dinamu. Studirao je pravo, ali ga nikad nije završio. Nakon što se vratio s ratišta, Marinko je otišao u Ameriku, gdje je nastavio nogometnu karijeru. Igrao je za klub South Barons iz New Jerseya.

- Zbog ozljede mi je sportska karijera prisilno završila 1997. - kaže Zagrepčanin. Ni tad nije posustao. Posvetio se učenju i dobio diplomu sveučilišta Massachusetts . Bio je jedan od uspješnijih mladih prodajnih menadžera kad ga je otkrio modni skaut i povezao ga s vodećim agencijama u Americi. Radaković uz modu i glumi.

Pojavio se u filmu 'Noć i dan' s Tomom Cruiseom (52) i Cameron Diaz (42) , a gledali smo ga i u 'Pink Pantheru 2' sa Steveom Martinom (69) . U većini filmova glumio je negativce ili policajce , a kad bi mogao birati, ljubavne scene snimio bi sa Charlize Theron (39) jer je talentirana i lijepa.

- Najviše me se dojmio Peter Stormare , junak serije ‘Crna lista’. Osim što je ugodan, potaknuo me da radim na sebi, težim sve većim ulogama i ne odustajem od snova - rekao je glumac. Dodaje kako još nije ostvario svoj američki san, ali je, kaže, na dobrom putu.

- Jednog dana volio bih se vratiti u Hrvatsku. Obitelj mi je ondje, ali još je rano razmišljati o tome - izjavio je Radaković.

Svestrani Hrvat s holivudskom adresom ima još jednu neostvarenu želju, raditi s Goranom Višnjićem (42) i Radom Šerbedžijom (68) . Prije glume i manekenstva Marinko je radio i kao zaštitar, privatni istražitelj i tjelohranitelj.

- Sva zanimanja kojima sam se bavio obogatila su mi život. Nikad ništa ne radim polovično - kaže Zagrepčanin. Svestranost i markantnost prepoznao je i časopis Cosmopolitan , koji ga je prije četiri godine nominirao za najpoželjnijeg neženju.

- Laska mi ta titula. I dalje sam neženja, vidjet ćemo što me čeka u budućnosti - smije se Marinko, kojeg uspoređuju s Danielom Craigom (47).

- Hrvatski James Bond. To bi bilo zaista super - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze