Obavijesti

Show

Komentari 13

Zločin zgrozio regiju: Ksenija je jako voljela Filipa, a on je ubio

Zločin zgrozio regiju: Ksenija je jako voljela Filipa, a on je ubio
7

16. ožujka 2010. Filip je ubio Kseniju pa sebe. Njihova beživotna tijela našla je Ksenijina majka Ljubica. Ksenijino tijelo pronađeno je u hodniku stana, a Filipovo u sobi. Pored njega bio je pištolj

VIDEO

Prije nešto više od deset godina život je izgubila srpska pop pjevačica i plesačica Ksenija Pajčin, poznata pod scenskim imenom Xenia. Njezin tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda usmrtio ju u njezinom stanu, a potom je presudio i sebi. Danas bi Ksenija napunila 43 godine. 

Rodila se u Beogradu 1977., a već tijekom srednje škole počela se baviti plesom. Karijeru je počela u plesnoj grupi pjevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street. Ubrzo je počela i glazbenu karijeru i stekla veliku popularnost. Snimala je spotove po Kanadi, gostovala je u raznim emisijama... Imala je niz uspješnih nastupa. Vezu s Filipom započela je 2008. godine. Tada je Ksenija govorila kako je Filip jako voli.

- Nikada me nitko nije volio ovoliko kao Filip. Ne moramo ni pričati, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je Ksenija tada prijateljima.

No, njihov odnos bio je vrlo buran i trajao je do proljeća 2009. Kasnije su se pomirili, a početkom 2010. doživjeli su prometnu nesreću na putu do njezine vikendice. Tada se već pričalo kako je na taj način Filip želio oboje usmrtiti.

Nedugo nakon, 16. ožujka 2010., Filip je ubio Kseniju pa sebe. Njihova beživotna tijela našla je Ksenijina majka Ljubica. Ksenijino tijelo pronađeno je u hodniku stana, a Filipovo u sobi. Pored njega bio je pištolj. 

- Nisam čula svađu, samo iza četiri poslije podna dva puta 'tup'. Nisam ni slutila da su to pucnji. Tek kada sam čula što se dogodilo, povezala sam to - ispričala je susjeda pjevačice. 

Infografika Press

Danima prije stravičnog ubojstva, Ksenija i Filip su se puno svađali jer je on bio sklon ljubomornim ispadima. Zbog čestih svađa, maneken je postao depresivan. Prijatelji kažu da je svakog dana izgledao bezvoljno, utučeno i razdražljivo, dok je Ksenija imala napadaje plača. Kasnije se saznalo da je Filip htio otputovati u Njemačku dvadesetak dana prije tragedije, zbog čega ga je Ksenija ostavila. Kapisoda je prijatelju rekao da će se ubiti ako mu se Pajčin ne vrati.

Na dan sahrane, dok su njezin bijeli lijes spuštali u zemlju, s Ksenijinog groba poletjela je bijela golubica, što je šokiralo sve prisutne. Tada su rekli kako je to znak kako je jedna od najljepših djevojaka na javnoj sceni zauvijek otišla i da nikada neće biti zaboravljena. 

Gvozden Rakić

Kolege i prijatelji su obožavali Kseniju. 

- Ksenija je bila puna života, uvijek vesela. Znala je da je prelijepa i voljela je dobivati komplimente. Voljela je život. Filip je u posljednje vrijeme bio tužan i depresivan. Otkad je izašao iz Big Brother kuće, više nije bio isti. Postao je pokunjen. Krivim ga što mi je ubio najbolju prijateljicu, ali ne mogu ga mrziti - ispričao je tada Ksenijin prijatelj, Goran Stoičević Karamela

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin