Obavijesti

Show

Komentari 6

Znala sam kakav je Spacey kao glumac, ali ne i kakav čovjek

Znala sam kakav je Spacey kao glumac, ali ne i kakav čovjek
10

Bili smo samo kolege. Nikada se nismo družili izvan posla, rekla je Wright. Glumica je istaknula kako su svi sa seta serija 'Kuća od karata' bili iznenađeni i tužni zbog skandala sa Kevinom Spaceyjem

VIDEO

Kevin i ja smo pričali u pauzama od snimanja te postavljanjama seta kada smo se cerekali, ispričala je glumica Robin Wright (52) za CNN. Robin je prvi put progovorila u javnosti o zbivanjima na setu serije 'Kuća od karata' i optužbama za seksualno zlostavljanje protiv njezinog kolege, oskarovca Kevina Spaceyja (58). 

Kompanija Netflix je krajem prošle godine otkazala suradnju sa Spaceyjem i otkazala snimanje serije jer nije htjela raditi s njime. Glumca je osam bivših i sadašnjih zaposlenika 'Kuće od karata' optužilo za nedolično ponašanje, a njih je potaknulo priznanje Anthonyja Rappa (46) koji je rekao da ga je Kevin pokušao 'obljubiti'. Producenti su nakon toga odlučili kako će u fokusu serije biti Robin kao lik Claire, supruge pokvarenog političara Franka Underwooda kojeg je tumačio Spacey. 

- Bili smo samo kolege. Nikada se nismo družili izvan posla - rekla je Wright. Robin je istaknula kako su glumačka ekipa i ostali kolege sa seta bili naravno iznenađeni i naposljetku tužni zbog situacije s Kevinom. Dodala je kako su se ona i Spacey uvijek jedno prema drugom odnosili s poštovanjem i profesionalno, no nisu pričali otkad se dogodio skandal sa zlostavljanjem te ne zna kako uopće doći do njega. 

- Nisam ga poznavala kao čovjeka. Znala sam samo kakav je nevjerojatni glumački talent - rekla je Wright. Glumica je ispričala da je i sama bila žrtva seksualnog zlostavljanja i komentirala borbu protiv takvog ponašanja u Hollywoodu. 

Global Synergy Forum - New York

- Tu je riječ o moći i jednom kada nadjačaš nekoga, on postaje ranjiv. Prošle godine se pojavio novi aspekt gledanja na tu temu koji nam je dopustio da započnemo drugačiji razgovor - zaključila je Robin. Šesta i posljednja sezona 'Kuće od karata' imat će premijeru ove jeseni. 

Wright je bila u braku s kolegom Seanom Pennom (57) te imaju sina Hoppera Jacka (24) i kćer, manekenku Dylan Frances (26).

Kevina Spaceya su zaboravili, tu je posve nova predsjednica
Kevina Spaceya su zaboravili, tu je posve nova predsjednica
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija