Obavijesti

Show

Komentari 81

Znate li koji su poznati Hrvati najviše puta otišli pred oltar?

Apsolutni rekorderi su 'vječni šarmer' Frano Lasić te glazbenici Miro Ungar i Danijel Popović, koji su svadbeni valcer otplesali čak četiri puta. Lasić i Ungar bračnu sreću pronašli su s puno mlađim izabranicama

VIDEO

Frano Lasić - 4

Glumac Frano Lasić (62) četiri je puta uplovio u bračnu luku. Trenutačno je u braku s 30 godina mlađom modnom stilisticom Milenom Matić (32). Vjenčali su se prije dvije godine u Beogradu, nakon dvije godine veze.

Tino Jurić/PIXSELL


- Na prvom susretu se već 'zaiskrilo'. Osvajanje Milene teklo je polako. Prvo su mi zaigrali leptirići u trbuhu, pa smo se onda počeli čuti i viđati. Ubrzo smo našli i naš zajednički stan - rekao je svojedobno Lasić. Prvi puta 'da' je izrekao Maji Nikšić s kojom ima sina Janka. Kaže kako su i danas u dobrim odnosima. 1983. oženio je Ljiljanu iz Beograda, no brak je potrajao samo 21 dan. Deset godina kasnije, 'vječni šarmer' pred oltar je odveo Živu Stupnik s kojom ima kći Linu i sina Luku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Miro Ungar - 4

Višestruki ženik je i glazbenik Miro Ungar (80) koji je otplesao četiri svadbena valcera.

Petar Glebov/Pixsell

Prva supruga bila je pjevačica Tereza Kesovija (79) od koje se razveo 1973., a iz braka imaju sina Alana. Nakon toga Ungar se ženio još tri puta, a sreću je pronašao uz četvrtu suprugu, 42 godine mlađu Saru

Danijel Popović

Danijel Popović (62) s Majom ima kći Anamariju. Zatim je oženio Sanju Bjedov Popović s kojom ima sina Sebastijana i kći Isabellu Kim, a nakon nje Sandri Grekšo s kojom je dobio sina Dominika.

Danas živi u Ljubljani s četvrtom suprugom Aleksandrom.

Željko Bebek - 3

Pjevač Željko Bebek (71) iza sebe ima dva popala braka, sa Spomenkom i Sandrom.

Skrasio se sa 34 godine mlađom Ružicom (37), a u travnju su proslavili 15 godina braka. Vjenčali su se 2002. u Dubrovniku. Bebek kaže kako je Ružica ljubav njegova života.

- Supruga me osvojila pogledom i na neki način smo kliknuli istog trena. Osjećao sam da je to ono pravo - rekao je Bebek. Par ima sina Zvonimira (17) i kći Katarinu (14), a iz prijašnjih brakova Bebek ima dvije kćeri - Silviju i Biancu.

Tony Cetinski - 3

Tony Cetinski (48) se, baš kao i kolega Novković, ženio tri puta. Prva supruga bila mu je Antonela Butigan (41), bivša Miss gospođa Hrvatske, a 2005. završila je na listi najseksi Hrvatica.

Imaju sina Christiana (20). Nakon nje, oženio je Ivanu Nobilo, a danas je u braku s ekonomisticom Dubravkom Dujak kojoj je 'da' izrekao čak tri puta - u Las Vegasu, Vinkovcima i Zagrebu.

Joško Lokas - 2

Voditelj Joško Lokas nešto je 'slabiji' kad je u pitanju vođenje djevojaka pred oltar (ili matičaru). Iza sebe ima samo dva propala braka. Prva supruga bila mu je Ivana s kojom ima troje djece. Na Silvestrovo 2012. oženio je glumicu Natašu Janjić. Upoznali su se četiri godine ranije na snimanju 'Mamutice'. 

- Ljubav je nešto posebno. Bez ljubavi kao da ne postojimo. Ma ljubav je nešto najbolje što vam se može dogoditi - izjavio je nakon razvoda od Nataše.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'