Obavijesti

Show

Komentari 7

Zoran Šprajc: Nikad mi ne bi bilo kasno za skok s padobrana

Kandidati emisije 'Nikad nije kasno' dugo su skrivali svoju ljubav prema glazbi, a sada je došlo njihovo vrijeme. Novinari RTL-a otkrili su što njima nikad ne bi bilo kasno učiniti u životu

VIDEO

Već ove nedjelje od 20 sati gledatelji će u showu imati priliku upoznati pjevače koji su ljubav prema glazbi dugi niz godina držali po strani, a sada je došlo njihovih pet minuta. Da se snovi mogu ostvariti ako to žarko želimo, dokazat će već prvih šestero kandidata u novom glazbeno-natjecateljskom showu 'Nikad nije kasno'. 

Svi kandidati koji će proći kroz emisije dokazat će da uistinu nikad nije kasno za pokazati što znaju, a urednici, novinari i voditelji RTL-a otkrili su što njima nikad ne bi bilo kasno učiniti u životu.

- Nikad mi ne bi bilo kasno plesati tango - rekla je Mirjana Hrga.

RTL

- Nikad mi nije kasno za skočiti padobranom, dobiti Večernjakovu ružu, smršaviti i dobiti jackpot - kaže Zoran Šprajc.

Jurica Galović/Pixsell

- Meni nikad nije kasno upisati režiju na Akademiji, reći nekome 'oprosti' i pročitati knjigu 'Divlji konj' Božidara Prosenjaka - zaključio je Tomislav Jelinčić.

- Nikad u životu, realno, nije kasno za ništa... U svakom trenutku se možeš početi baviti stvarima koje te zanimaju. Naravno ako ti obveze dopuštaju i ako imaš dovoljno vremena posvetiti se stvarima koje te vesele. Kad ću imati više vremena sigurno ću se posvetiti restauraciji starih stvari, što me jako zanima i ispunjava. Jako sam kreativna i apsolutno svaki dan mi dođe neka nova ideja kako bih nešto u stanu mogla promijeniti. Znam da za taj moj hobi definitivno nikada nije kasno. Ali nikad nije kasno i za javiti se staroj prijateljici, sestrični, teti, rodici. Nikada nije kasno otputovati na ludo mjesto koje si zamišljaš od djetinjstva. Samo treba vizualizirati ono što jako želiš i polako ali sigurno ćeš stići do tog cilja - rekla je Antonija Stupar Jurkin.

Instagram

- Nikad nije kasno za ispunjenje bilo kakvog  sna, iako ne vidim razloga zašto čekati. No, ako nam životne okolnosti ne dopuštaju da izrealiziramo nešto o čemu sanjamo, za to doista nikada nije kasno. Za mene nikada ne bi bilo kasno nekome se ispričati. To možemo uvijek - kaže Edita Misirić Vrkljan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić