Obavijesti

Show

Komentari 74

Zorica je zbog Mirjane izgubila živce: 'Bolesna je i izopačena'

Zorica je zbog Mirjane izgubila živce: 'Bolesna je i izopačena'
8

Kako dani odmiču, stanari psihički sve teže podnose situaciju u kući pa su sve češći sukobi među njima. Mirjana, koja sabotira tjedni zadatak, svima je trn u oku

VIDEO

Lijepo sam je molila da ne pljuje. Dvadeset puta je danas tu pljunula. Nije joj bilo dosta što je ovo sve ispljuvala. Pa gdje sam ja došla živjeti? U štenaru, vikala je u dvorištu kuće Zorica koju je Mirjana svojim nekulturnim ponašanjem potpuno izbacila iz takta.

VIDEO

Dok je ona iznosila svoje mišljenje o Mirjani koju, kako je rekla, više ne može trpjeti, pozorno su je slušale Barbara, Tina i Stefani. Splićanka se nadovezala i rekla kako je i njoj Mirjane već ' na vrh glave' te da joj je malo falilo da je u nedjelju tijekom dana ne udari.

Tina je zaključila da Mirjana ima nekih zdravstvenih problema, a Barbara je dodala da ih toliko maltretira da od nje ne mogu spavati.

VIDEO

Zorica je pokušala izanalizirati njezino ponašanje.

- Ona vidi da može. Ima podršku Vasića, nitko joj ništa ne kaže. Maltretira nas otkako je počeo zadatak u subotu ujutro. Ona je bolesno bezobrazna i izopačena. Takve stvari normalan čovjek ne radi - zaključila je Zorica, a s njom su se složile Tina i Stefani.

VIDEO

U ispovjedaonici Velikog Brata Zorica je zaključila da u kući nema nikog tko je psihički jači od nje.

- Iako ja nekad 'puknem kao zvečka', psihički u kući nitko nije jači od mene. Meni ovdje nitko ne može napuniti baterije, nego sam ja ta koja širi pozitivnu energiju. Ja sam jača od njih i zato svoju pozitivnu energiju rado dijelim s Tinom, Barbarom i Stefani - objasnila je.

VIDEO

Dodala je da se zbog nekih ljudi u kući pita gdje je to dospjela te je neke od stanara nazvala vampirima koji joj oduzimaju pozitivnu energiju.

- U ovoj kući treba malo zapaliti tamjan kako bi se otjerala negativna energija - objasnila je Zorica.

Cijeli ovaj tjedni zadatak najteže podnosi obitelj Vasić koji su u lošim odnosima sa Stefani, pa su Rada i Splićanka tijekom vikenda nekoliko puta imale žestoki obračun. Trenutačna situacija u kući Gibu je jako pogodila pa u ispovjedaonici nije skrivao suze.

- Osjećam se kao da smo mi ovdje višak i kao da nas izbjegavaju - priznao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...