Obavijesti

Show

Komentari 72

Na Zrću više nema partijanja: Otkazali festivale, jedan upitan

Na Zrću više nema partijanja: Otkazali festivale, jedan upitan
5

Stožer civilne zaštite još uvijek se nije oglasio o radu noćnih klubova. Još se čekaju informacije hoće li ove godine biti Sonus Festivala, koji po rasporedu treba biti od 16. do 20. kolovoza

VIDEO

Mnogi festivali koji su se trebali odvijati ove godine, otkazani su zbog korona virusa. Tako je 'otpao' i Fresh Island Festival, koji je trebao biti od 4. do 9. srpnja ove godine.

- Poput mnogih, moramo vas obavijestiti o odgađanju Fresh Islanda 2020. godine. U ime cijelog našeg tima želimo vam zahvaliti na podršci, razumijevanju i spremnosti da nam pomognete u ovim vremenima, nadamo se da ste vi i svi vaši dobro - objavili su organizatori spomenutog festivala na svojim službenim stranicama. 

Novalja: After party u klubu Aquarius trećeg dana Fresh Island festivala na Zrću

Oni koji su planirali ići i već su kupili karte, imaju tri opcije: mogu dobiti povrat novca, prebaciti karte za festival iduće godine ili proslijediti karte nekome drugome tko sa sigurnošću zna da može doći 2021. na Fresh Island Festival. 

Novalja: Francuska skupina Good Dirty Sound nastupili treću večer Fresh Island festivala

Organizatori kažu kako će festival iduće godine trajati od 3. do 10. srpnja. Ovo nije prvi festival koji je ove godine trebao biti na Zrću, a ipak se otkazao. Hideout Festival je trebao biti krajem lipnja, ali je i on otkazan, kao i Spring Break Island. 

Novalja: Nastup američkog repera Lil Pumpa treći dan Fresh Island festivala

Još uvijek se čekaju informacije hoće li ove godine biti Sonus Festivala, koji po rasporedu treba biti od 16. do 20. kolovoza.

- Naporno radimo na tome da se Sonus Festival održi ove godine od 16. do 20. kolovoza. Iako se nadamo da će se stvari vratiti u normalu, teško je predvidjeti kako će se situacija odvijati. Trenutno se ne može sa sigurnošću predvidjeti hoće li se festival moći održati ili ne. Stoga radimo na izvanrednim planovima i u stalnom smo kontaktu s nadležnim vlastima kako bismo mogli nadzirati situaciju i reagirati ako bude potrebno. Imajte na umu da sve dok situacija za kolovoz ne bude 100% jasna, još ne možemo dati izjavu o ulaznicama ili alternativnim datumima - rekli su organizatori Sonus Festivala početkom travnja. 

Novalja: Nastup američkog repera Lil Pumpa treći dan Fresh Island festivala

Stožer civilne zaštite još uvijek se nije oglasio o radu noćnih klubova, a isto tako nemoguće je i predvidjeti kakva će biti epidemiološka situacija i koje mjere će biti na snazi sljedećih nekoliko mjeseci, kada bi se trebali odvijati razni glazbeni festivali diljem Hrvatske. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac