Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Zrinka Cvitešić i TV kraljica zvijezde nove dramske serije

Zrinki su partneri u seriji Gemma Jones (72) i Toby Jones (48). Oboje ove godine imaju nominacije za nagradu BAFTA za uloge u hit seriji “Marvellous”

Marko Perić/24sata
Foto: Marko Perić/24sata
33 komentara

Glavna uloga Djevojke u mjuziklu “Once” na West Endu osigurala joj je najprestižniju kazališnu nagradu Laurence Olivier, a TV kuća BBC Zrinku Cvitešić (35) sad je angažirala u drami koju rade prema knjizi Johna Lanchestera.

Trodijelna televizijska serija već se snima u britanskoj prijestolnici, a tema joj je ekonomska kriza koja je pogodila stanovnike ulice Pepys u londonskom predgrađu Clapham. Zrinki, koja se u Hrvatskoj proslavila filmovima “Što je muškarac bez brkova” i “Na putu”, partneri u seriji su Gemma Jones (72) i Toby Jones (48). Oboje ove godine imaju nominacije za nagradu BAFTA za uloge u hit seriji “Marvellous”.

- Prezadovoljan sam jer smo okupili genijalnu ekipu. Raznoliki smo, ali savršeno dobro se slažemo - izjavio je Toby.

Zrinkina kolegica Gemma već je dvaput glumila engleske kraljice. U BBC-jevu serijalu “Kenilworth” iz 1967. bila je Elizabeta I., a u kazališnoj predstavi “Richard III.” utjelovila je Margaretu. Cvitešić se u Englesku preselila prije dvije godine. Osim što je uspješna u poslu, ide joj i u ljubavi. Od početka prošle godine u vezi je s Nikom Kranjčarom (30), koji igra za londonski nogometni klub Queens Park Rangers. Iako je u Engleskoj stalno na audicijama za nove projekte, Zrinka se početkom prosinca prošle godine nakratko vratila u Zagreb. Glumila je krezubu i debeljuškastu sluškinju Nicole u kazališnoj predstavi “Građanin plemić”.

Stambeno pitanje više joj nije prioritet     

Generacije djedova, baka i roditelja kažu da nisi čovjek dok si ne riješiš pitanje krova nad glavom, ali vani sam shvatila da ne mora biti baš tako. U Engleskoj svi mladi imaju hipoteke i moraju unajmljivati stanove pa ni ja stambeno pitanje više ne doživljavam kao upitnik koji se hitno mora riješiti, izjavila je Zrinka. U Londonu je često posjećuju prijatelji i nose joj omiljenu domaću hranu.

Naši partneri pišu
Message