Obavijesti

Show

Komentari 33

Zrinka Cvitešić i TV kraljica zvijezde nove dramske serije

Zrinka Cvitešić i TV kraljica zvijezde nove dramske serije
3

Zrinki su partneri u seriji Gemma Jones (72) i Toby Jones (48). Oboje ove godine imaju nominacije za nagradu BAFTA za uloge u hit seriji “Marvellous”

VIDEO

Glavna uloga Djevojke u mjuziklu “Once” na West Endu osigurala joj je najprestižniju kazališnu nagradu Laurence Olivier, a TV kuća BBC Zrinku Cvitešić (35) sad je angažirala u drami koju rade prema knjizi Johna Lanchestera.

Trodijelna televizijska serija već se snima u britanskoj prijestolnici, a tema joj je ekonomska kriza koja je pogodila stanovnike ulice Pepys u londonskom predgrađu Clapham. Zrinki, koja se u Hrvatskoj proslavila filmovima “Što je muškarac bez brkova” i “Na putu”, partneri u seriji su Gemma Jones (72) i Toby Jones (48). Oboje ove godine imaju nominacije za nagradu BAFTA za uloge u hit seriji “Marvellous”.

- Prezadovoljan sam jer smo okupili genijalnu ekipu. Raznoliki smo, ali savršeno dobro se slažemo - izjavio je Toby.

Zrinkina kolegica Gemma već je dvaput glumila engleske kraljice. U BBC-jevu serijalu “Kenilworth” iz 1967. bila je Elizabeta I., a u kazališnoj predstavi “Richard III.” utjelovila je Margaretu. Cvitešić se u Englesku preselila prije dvije godine. Osim što je uspješna u poslu, ide joj i u ljubavi. Od početka prošle godine u vezi je s Nikom Kranjčarom (30), koji igra za londonski nogometni klub Queens Park Rangers. Iako je u Engleskoj stalno na audicijama za nove projekte, Zrinka se početkom prosinca prošle godine nakratko vratila u Zagreb. Glumila je krezubu i debeljuškastu sluškinju Nicole u kazališnoj predstavi “Građanin plemić”.

Stambeno pitanje više joj nije prioritet     

Generacije djedova, baka i roditelja kažu da nisi čovjek dok si ne riješiš pitanje krova nad glavom, ali vani sam shvatila da ne mora biti baš tako. U Engleskoj svi mladi imaju hipoteke i moraju unajmljivati stanove pa ni ja stambeno pitanje više ne doživljavam kao upitnik koji se hitno mora riješiti, izjavila je Zrinka. U Londonu je često posjećuju prijatelji i nose joj omiljenu domaću hranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...