Obavijesti

Show

Komentari 21

Zrinka Cvitešić nominirana je za najbolju glumicu u mjuziklu

Zrinka Cvitešić nominirana je za najbolju glumicu u mjuziklu
3

Prije mjesec dana dobila je nagradu za najbolju debitanticu na londonskom West Endu. Zrinka Cvitešić sada je pak nominirana za najbolju glumicu u mjuziklu

VIDEO

Sretna sam naravno. Cijeli tim mjuzikla “Once” je iznimno zadovoljan i ponosan. Nisam jedino ja nominirana već i moj partner, ali i mjuzikl u cjelini, rekla nam je Zrinka Cvitešić (34) u telefonskom razgovoru iz Londona.

U srijedu su na web portalu www. broadwayworld.com, koja prati mjuzikle i sve vezano uz kazalište diljem svijeta, objavljene nominacije za najbolja kazališna ostvarenja u Velikoj Britaniji. I ovoga puta konkurente u više od 20 kategorija izabrali su čitatelji portala i gledatelji. Zrinka je nominirana za najbolju glavnu glumicu u mjuziklu na West Endu. Tako se našla rame uz rame sa zvijezdama poput Helen Mirren i Kim Catrall koje su nominirane za najbolju dramsku glumicu. Zrinka za sada dijeli prvo mjesto s Cynthiom Erivo. Glasovanje traje do 8. studenog.

- Tko mi je rekao za nominaciju? Obično kad dođemo u kazalište, imamo i sastanak gdje nam kažu što nas sve čeka taj dan. Čim smo se svi okupili, company manager  nam je uzbuđeno rekao da nam čestita - kaže Zrinka koja se početkom godine preselila u London gdje je na audiciji dobila ulogu Djevojke u sada hit mjuziklu “Once”. Karlovčanka je za tu ulogu već dobila priznanje. Prije mjesec dana, osvojila je West End Award za najbolju debitanticu.

- O nagradi ne znam nikakve detalje. Nije mi poznato hoće li to biti svečana dodjela ili ne, ali znam da je ‘veća’ od prethodne - kaže Zrinka. Budući da je riječ o portalu Broadway World počela su nagađanja kako joj je to prilika i za odlazak i uspjeh u Americi. Zrinka nije željela ništa otkriti o planovima, tek da je dobila neke ponude, ali ne i gdje su te ponude.

- Tempo je i dalje vrlo zgusnut. Upravo se spremamo za snimanje CD-a s pjesmama iz mjuzikla, a i dalje igramo osam predstava tjedno. Tu su još i intervjui, gostovanja u emisijama. Taman kada sam pomislila da ću imati više vremena za sebe. Ali ne žalim se. Uživam - kaže Zrinka kojoj je najveća potpora njezin partner, glazbenik Hrvoje Rupčić.

-Jako sam ponosan na njezin uspjeh i naravno da sam odmah glasao - kaže ponosno Hrvoje.

I Harry Potter je u igri za nagradu

Kristin Scott Thomas, Kim Catrall i Helen Mirren - zvijezda filma ‘Engleski pacijent', seksi Samantha iz serije “Seks i grad” i engleska kraljica nominirane su za najbolju glumicu u drami koja igra na West Endu.

Rupert Everett i Daniel Radcliffe - partner Julije Roberts iz filma “Moj najbolji prijatelj se ženi” bori se protiv Radcliffa za titulu najboljeg glumca. 

Najbolja na West Endu: Zrinku izabrali za debitanticu godine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu