Show

Komentari 35

Zrinka nominirana za najbolju debitanticu i to na West Endu

Zrinka nominirana za najbolju debitanticu i to na West Endu

Kazališna nagrada West End Frame osmišljena je lani, a u dva tjedna publika će glasovati za svojeg favorita. Među devet nominiranih ove je godine i naša glumica

Zrinka Cvitešić (34) jedna je od devet nominiranih za nagradu “debitant godine” na londonskom West Endu. Čini se da je ulogom Djevojke u mjuziklu “Once” još jednom oduševila publiku i kritiku.

- Ponosni smo na Zrinku. Čuo sam se s njom čim je saznala za nominaciju. Zvali su je producenti iz Engleske. Mislila je da je zovu da se mora vratiti jer je trenutačno na godišnjem odmoru. Ni sama ne zna puno detalja - rekao nam je glumac Marinko Leš, Zrinkin prijatelj iz djetinjstva. 

Kazališna nagrada West End Frame osmišljena je lani, a u dva tjedna publika može glasovati za svojeg favorita. Tako se na stranici westendframe.com do 29. kolovoza može glasovati za devet nominiranih debitanata, među kojima je i Zrinka. 

Cvitešić već nekoliko mjeseci živi u Londonu, gdje je na audiciji dobila glavnu žensku ulogu u mjuziklu. 
Već na premijeri u travnju pohvalili su je kritičari, ali i Jennifer Lopez, s kojom je Zrinka bila gošća u televizijskoj emisiji.

Najčitaniji članci