Obavijesti

Show

Zvijezda britanskog Big Brother showa umrla nakon izlaska iz bolnice, borila se s anoreksijom

Zvijezda britanskog Big Brother showa umrla nakon izlaska iz bolnice, borila se s anoreksijom
3

Nikki se na malim ekranima u sedmoj sezoni Big Brothera 2006. godine, a u show se vratila opet 2010. godine u sezoni Ultimate Big Brother...

VIDEO

Bivša sudionica Big Brothera Velike Britanije Nikki Grahame preminula je u 39. godini. Naime, Nikki prije samo mjesec dana njezini prijatelji pokrenuli su GoFundMe kampanju kako bi joj pomogli u borbi s anoreksijom. 

Majka bivše natjecateljice je u ožujku tvrdila da se dugogodišnja bitka njezine kćeri s anoreksijom pogoršala i zbog pandemije korona virusa. 

Nikki su iz bolnice u Devonu pustili dan prije njezine smrti, piše Daily Mail

Borba je počela rano. Ova mlada autorica s poremećajem u prehrani borila se od svoje osme godine. Nedavno se i prijavila u privatnu kliniku kako bi liječila svoj poremećaj prehrane. Njezini prijatelji uspjeli su prikupiti više od 69.000 funti od pokretanja stranice GoFundMe 10. ožujka i taj novac bio je nužan za njezino liječenje jer obitelj jednostavno više nije imala financijske mogućnosti za to. 

Njezinu smrt u subotu je na društvenim mrežama potvrdio prijatelj Leon Dee

- S velikom tugom moramo vas obavijestiti da je naša draga prijateljica Nikki preminula u ranim jutarnjim satima u petak 9. travnja. Srce nam je slomljeno što je tak dragocjena osoba preminula tako mlada. Nikki nije samo dirnula živote milijuna ljudi, već i svojih prijatelja i obitelji koji će joj neizmjerno nedostajati - napisao je i dodao kako će sredstva koja su prikupljena za pomoć Nikki biti proslijeđena nekoj od organizacija koje pomažu oboljelima od anoreksije.

Nikki se na malim ekranima u sedmoj sezoni Big Brothera 2006. godine. U show se vratila opet 2010. godine u sezoni Ultimate Big Brother. 

U realityju je ostala zapamćena po brojnim vađama i temperamentu. Bivša natjecateljica bila je i izbačena iz Big Brothera 58. dan sudjelovanja, no kasnije su je ostali natjecatelji vratili u show. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin