Show

Komentari 5

Zvijezda 'Matrixa' u šoku, s 40 godina ponudili joj ulogu bake

Zvijezda 'Matrixa' u šoku, s 40 godina ponudili joj ulogu bake

Carrie Anne Moss koja je dan ranije napunila 40 godina dobila je scenarij u kojem je za nju bila namijenjena uloga bake. Šokirana, izjavila je da se nema namjeru mijenjati za ikoga, a kamoli za filmsku industriju

Sve više poznatih američkih pjevačica, glumica i manekenki se bori protiv ageisma, a pravu čar ove vrste diskriminacije je doživjela i glumica najpoznatija po ulozi Trinity u svjetskoj trilogiji Matrix, Carrie Anne Moss.

- Čula sam da se sa 40 godina sve mijenja, ali nisam vjerovala u to. Ali doslovno dan nakon mog 40. rođendana, čitala sam scenariji koji sam dobila i razgovarala o njemu sa svojim menadžerom. Rekao mi je 'o, ne, ne, ne, nije to ta uloga koju čitaš, nego uloga bake - prepričala je šok koji je doživjela i komentirala da je preko noći od djevojčice postala mamina mama piše Hollywood Reporter.

Moss se dodirnula i starenja muških kolega te toga kako za starije muške glumce ima uloga za biranje. Iako smatra da je to 'brutalan prijelaz' u njezinoj karijeri, da ne namjerava ništa uz vezi sebe mijenjati zbog zahtjeva filmske industrije.

- Ne osjećate kao da ste puno ostarjeli, a onda se vidite na ekranu. Gledala bih francuske i europske glumice koje su imale to nešto u sebi što je ostavljalo dojam da se osjećaju jako sigurno u svojoj koži. Jedva sam čekala da to budem. Težim tome. Nije lako biti u ovom poslu, jer puno je vanjskih pritisaka - objasnila je.

Unatoč tome, Carrie Anne ćemo gledati  u četvrtom dijelu Matrixa sa starim kolegom Keanuom Reevesom, čija produkcija je završila u studenom prošle godine. 

- Kad su mi pokazali ulogu, s nevjerojatnom dubinom, svim integritetom i umjetnošću kakve možete samo zamisliti, rekla sam da je to dar. Bilo je vrlo uzbudljivo - izjavila je Carrie Anne te dodala da se nikad nije usudila nadati da će se snimati još jedan nastavak.

Zabavi se OVDJE uz Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci