Show

Komentari 9

Zvijezda 'Riverdalea': Na faksu su mi podmetnuli drogu u piće

Zvijezda 'Riverdalea': Na faksu su mi podmetnuli drogu u piće

Kaže glumica da je imala užasno iskustvo, ali nije htjela ispričati detalje incidenta. Inače, Camila je imala traumaično djetinjstvo jer se selila 12 puta prije nego je uopće postala punoljetna

Glumica Camila Mendes (25), zvijezda serije 'Riverdale', progovorila je o traumatičnom periodu svog života, prenosi Marie Claire. Na prvoj godini fakulteta bila je žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Imala sam užasno iskustvo. Osoba koja me seksualno napala podmetnula mi je drogu u piće - ispričala je glumica. Nije htjela ispričati detalje incidenta, ali je naglasila da se od tad kreće samo u sigurnom društvu. 

The 91st Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

Napravila je tetovažu na kojoj piše 'sagraditi dom' koja ju, kaže, podsjeća da nikad ne prestane raditi na sebi. Camila se, inače, selila 12 puta prije nego je uopće postala punoljetna. 

- Cijelo djetinjstvo sam se selila i bilo je jako traumatično. Jedina stvar koju sam uvijek željela je stabilnost. Stalno se opraštate s ljudima i stalno vam se odstranjuje identitet. Kad se počnete osjećati da se povezujete s drugom ljudi, okruženjem i domom, sve se može destabilizirati kad ste odvedeni negdje drugdje - ispričala je Camila. 

MTV Movie And TV Awards 2018 - Arrivals - Los Angeles

Jedno vrijeme bolovala je od bulimije. 

- Trebali su mi profesionalci kojima vjerujem da mi kažu te stvar - kaže glumica. Nedavno joj je postalo bolje jer je bolest prebrodila zahvaljujući terapeutu i nutricionisti. 

Najčitaniji članci