Show

Komentari 10

Zvijezda serije 'Squid Game' otkrila kako je brzo izgubila kile

Zvijezda serije 'Squid Game' otkrila kako je brzo izgubila kile

Nisam stigla jesti, nije bilo vremena, priznala je glumica nakon što se veliki broj obožavatelja zabrinuo za njezino zdravlje. U deset dana smršavjela je čak 4.5 kilograma

Južnokorejska glumica Hoyeon Jung (27) najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji 'Squid Game' šokirala je javnost svojim drastičnim gubitkom kilograma, stoga je odlučila smiriti 'tenzije' te objasniti kako je zapravo došlo do te velike promjene.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Nisam stigla jesti, nije bilo vremena - priznala je HoYeo te nadodala kako je u deset dana smršavjela čak 4.5 kilograma. 

- Sva odjeća koja mi je pristajala kada sam tek došla u Ameriku mi je sada prevelika - izjavila je glumica.

 Obožavatelji na društvenim mrežama odmah su iskazali veliku zabrinutost za njezino zdravlje.

- 'Ne želim ispasti negativna, već želim reći da me zabrinjavaš, 'Molim te, pazi da dobro jedeš', 'Sve si mršavija', 'Nadam se da je sve u redu s tvojim zdravljem' - pisali su obožavatelji ispod fotografije koju je objavila na društvenoj mreži.

 Podsjetimo, 'Squid Game' je serija koja prati nagradnu bizarnu igru. Kako bi natjecatelji mogli osvojiti otprilike 38 milijuna dolara, moraju igrati tradicionalne korejske dječje igre. Ono što natjecatelji ne znaju je da eliminacija ne znači samo odlazak kući, nego i smrt.

 

 

Najčitaniji članci