Obavijesti

Show

Komentari 21

Zvijezde koje su napustile grad i posvetile se životu u prirodi

Zvijezde koje su napustile grad i posvetile se životu u prirodi
1

Sanja Doležal nedavno je otkrila da je gradsku vrevu zamijenila netaknutom prirodom kraj rijeke Mrežnice u blizini Karlovca. Voditeljica i pjevačica nije jedina koja se zaželjela mirnijeg života

VIDEO

Alen Vitasović

Istarski glazbenik nedavno nam je otkrio da se najradije opušta s obitelji u berbi. Ove godine nabrali su 400 do 500 kilograma grožđa, od čega će napraviti vino 'za kućne potrebe'. Pjevač je priznao da mu sve teže padaju nastupi u kasne sate. 

- Ja želim biti normalan. Često sam normalan. Živim na selu i baš mi je lijepo. Najljepši dani su mi na selu kad ne radim ništa i kad mi je mozak na paši. Dosta mi je više muzike, dajte mi plaću i penziju - govori Vitasović. 

Tamara Obrovac

Glazbenika se prije 16 godina preselila iz Pule u mjesto Svetvinčenat. Kada je došla, susjedi su mislili da će do ranih sati biti tulumu s glazbenicima i umjetnicima.

- A kad ono ja se s posla dovučem kući u neko nedoba, zaključam vrata i nema me tri dana na vidiku osim što prčkam po vrtu. Šalu na stranu, za posao mi je jako važan mir u kojem živim. Selidba iz Pule na selo bila mi je najbolji potez u životu' - izjavila je.

Dušan Bućan

Tomislav Miletic/PIXSELL

Glumac na predstave i druge angažmane do Zagreba treba putovati 50 kilometara, no nije mu teško. Nakon što se vratio s putovanja na Aljasku, shvatio je da želi živjeti 'bez kompromisa'. Asfalt je zamijenio prirodom, ali ne zbog mirnog života, nego baš suprotno. Voli prirodu jer je, kaže, istovremeno lijepa i surova.

Kaže da na selu ima 'puno više adrenalina'. Dozvolu za lov dobio je 2012., a jako je ponosan na svoj prvi ulov - divlju svinju od stotinjak kilograma. Na selu je obnovio staru kuću na djedovini, a tamo sada ima i konja te pet pasa.

Barbara Rocco

Nakon što je 'isprobala' živjeti u nekoliko zagrebačkih kvartova, glumica je svoje mjesto našla na varaždinskom gorju, u mjestu povrh baroknog grada i rodnog kraja njena supruga. Iako je zaljubljenica u prirodu, na život na selu dugo nije ni pomišljala. 

- Ne znam što me konkretno privuklo na selo, jer sam totalno dijete asfalta. Čak nisam imala ni baku na selu. Cijela moja obitelj živi u centru Zagreba i to u stanovima, tako da do selidbe nisam imala pojma što znači živjeti u kući. Međutim, život uz komad zemlje i livadu na kojoj ispijaš jutarnju kavu mi se oduvijek činio kvalitetniji. Sada sam sigurna da je tako - kazala je Rocco. 

Lana Klingor Mihić

PR stručnjakinja i suprug Ante svoju su prvu noć u obiteljskoj kući  proveli u travnju. Bračni par s tri kćerke: Kiarom, Marllom i Mikom ubrzo su se naviknuli na život izvan grada. Lana se, kako kaže, relaksira sadeći i obrađujući svrt u kojem je posadila paradajz, brokulu, cvjetaču, raštiku, papriku, tikvice, blitvu, lubenicu.

Sanja Doležal

Pjevačica i voditeljica iz sela kraj Karlovca do Zagreba samo katkad 'potegne' jer se potpuno preselila u netaknutu prirodu uz rijeku Mrežnicu, gdje je ranije provodila samo ljeta. Sin Luka i kći Lana, kaže Sanja, već su dovoljno veliki da više ne ovise o njoj. Doležal je, dodaje, sada ostvarila svoj san. Život u prirodi ispunjen joj je uzgajanjem voća i povrća.

Shopping u trgovinama gotovo joj nije više potreban, jer sve što joj nedostaje nabavlja od susjeda. Sanja uživa u spravljanju zimnice, a već se 'navikla' na život u gumenim čizmama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...