Show

Komentari 0

Zvijezde 'Menopauze' snimile su pjesmu o kilama u karanteni

Zvijezde 'Menopauze' snimile su pjesmu o kilama u karanteni

U izolaciji su izmijenile tekst pjesme 'Na bačvama vina' iz navedene predstave, a u 'korona izdanju' hita zapjevale su o kilogramima, koji su mnogi nagomilali u karanteni...

Sanja Doležal (57), Karmela Vukov Colić (51), Arijana Čulina (54) i Salome zvijezde su hit mjuzikla 'Menopauza', kojega su izvodile diljem države, a zagrebačka publika ih je gledala u kazalištu 'Luda kuća'. Kolegice su, zbog mjera opreza oko korona virusa, odvojene jedna od druge u različitim dijelovima Hrvatske, a Salome je u Ljubljani. Ipak, to ih nije spriječilo da snime pjesmu o trenutačnom stanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U izolaciji su izmijenile tekst pjesme 'Na bačvama vina' iz navedene predstave, a u 'korona izdanju' hita zapjevale su o kilogramima, koji su mnogi nagomilali u karanteni. 

Svaka od njih se u svom domu 'sredila' i snimila svoj dio pjesme, a potom su sve spojile u jedno. Originalnu pjesmu 'Na bačvama vina' inače izvodi Davor Radolfi, a snimljena je u devedesetim godinama prošlog stoljeća.

Sanja, Arijana, Karmela i Salome svoju verziju pjesme od milja vole zvati 'Kile', jer ni njih nisu zaobišle u karanteni. Sanja je, kaže, prvih nekoliko dana karantene manijakalno slušala vijesti, čistila i dezinficirala stan. U pauzama je kuhala i pekla kruh, a onda je vaga počela pokazivati rezultate. I kod Salome je slična situacija, ali ubrzo se 'vratila na pravi put'.

- Ja sam doma slikala, čitala knjige, gledala serije, kuhala, pekla puno kruha – domaćeg, slasnog, tako da se dosta i jelo, pa se kile i vide na meni. Ali evo, sad se već neko vrijeme opet bavim sportom, idem u prirodu, na Šmarnu goru po jednom putu koji je jako strm, tako da sad pokušavam skinuti te kile - rekla je Salome. Sada kolegice iz 'Menopauze' s nestrpljenjem iščekuju ponovne zajedničke susrete. 

Najčitaniji članci