Show

Komentari 4

Zvijezde 'Paklenog šunda' Uma Thurman i Samuel L. Jackson zajedno glume u novom filmu

Zvijezde 'Paklenog šunda' Uma Thurman i Samuel L. Jackson zajedno glume u novom filmu

Vijest o novom filmu pojavila se nakon nostalgičnog okupljanja dvojca iz "Paklenog šunda" s Johnom Travoltom na 94. dodjeli Oscara u nedjelju

Hollywoodske zvijezde Samuel L. Jackson i Uma Thurman predvodit će glumačku postavu novog trilera "The Kill Room".

POGLEDAJTE VIDEO:

Oscarom nagrađivani glumac Jackson (73) glumit će šefa ubojice, dok će Thurman (51), koja je bila nominirana za Oscara, igrati ulogu trgovkinje umjetninama u mračnoj komediji o ubojici koji postaje senzacija u svijetu umjetnosti.

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood

Vijest o novom filmu pojavila se nakon nostalgičnog okupljanja dvojca iz "Paklenog šunda" s Johnom Travoltom na 94. dodjeli Oscara u nedjelju.

"Pakleni šund" u režiji Quentina Tarantina iz 1994. godine zaradio je pohvale kritike, a Thurman i Samuel L. Jackson nominirani su za Oscara.

94th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

Tamna komedija prikazuje niz incidenata koji isprepliću živote dvojice ubojica iz Los Angelesa, žene gangstera, boksača i dvojice sitnih kriminalaca.

94th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

Redateljica Nicol Paone, čiji je prvijenac bila komedija "Funny Or Die" s Willom Ferrellom i Adamom Mckayjom u glavnim ulogama kazala je kako je "The Kill Room" s Umom Thurman i Samuelom L. Jacksonom "onkraj najluđih snova".

"Vječno sam zahvalna oboma što su pristali i oduševljena sam što ovo mogu stvoriti", rekla je Paone.

Snimanje "The Kill Rooma" počinje na proljeće u New Jerseyju i New Yorku.