Obavijesti

Show

Komentari 0

Zvijezde su na tankom ledu: Pokazali umijeće u klizanju

Zvijezde su na tankom ledu: Pokazali umijeće u klizanju
17

Vratila sam se u djetinjstvo jer godinama nisam stala na led. Trebala mi je koja minuta za prilagodbu no brzo sam krenula klizati, kaže Tamara Loos

VIDEO

Zvijezde Antene Zagreb na tankom su se zagrebačkom ledu okušale u umjetničkom klizanju. Vikend je započeo zajedničkim druženjem u kojem su DJ-ice Katarina Moškatelo, Lorena Nosić i Tamara Loos izazvale muške kolege Sašu Lozara, Sašu Bunetu i Trpimira Vranekovića te ih doslovno, vlastitim umijećem klizanja, ostavile bez daha. 

- Vratila sam se u djetinjstvo jer godinama nisam stala na led. Trebala mi je koja minuta za prilagodbu no brzo sam krenula klizati,  a prisjetila sam se i nekih figura koje sam znala, poput piruete, koju sam iz par pokušaja uspjela i izvesti na oduševljenje mojih kolega koji su čak i zapljeskali - izjavila je Tamara Loos i dodala.

- Prije sam redovno klizala na Šalati i to je bio jedan lijep vid druženja za kakvo danas rijetko imamo vremena. Jako volim zimu, grudati se, sanjkati, a pošto nema snijega,  klizanje je odlična zamjena - rekla je Tamara. 

Izazov je bio biti što bolji u brzom klizanju, stilskim figurama, ali i šarmu koji su primjetili i ostali klizači pa su se tako zvijezde Antene rado odazvale na zajedničko fotografiranje i klizanje u paru s najmlađima. 

- Svaki rekvizit koji se uz mene veže osim mikrofona mi je strani pojam, pa tako i klizaljke. Čak sam sam sebe iznenadio da niti jedanput nisam dotaknuo led s ničim osim s klizaljkama. Jedino klizanje koje volim je u Ledenoj dvorani Doma sportova. Presmiješno mi je bilo gledati kolegicu Katarinu, rođenu Hvaranku, stalno boreći se sa zagrebačkim ledom zazivala: di je Hvar, di je moj Hvar - ispričao je Saša Lozar. 

Zvijezde Antene Zagreb tmurne i sve hladnije zimske dane provode u eteru družeći se sa slušateljima koje pozivaju da im javljaju sve zimske radosti i ludosti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael