Show

Komentari 9

Zvijezde Vodica: Bebek sa sinom pjevao na glazbenom festivalu

Zvijezde Vodica: Bebek sa sinom pjevao na glazbenom festivalu

Svaki otac biva ponosan kad ga djeca slijede, posebno kako u pjesmi kaže sinovi se najviše vole posebno je svaki otac sretan kad ga sin nasljeđuje u zanimanju,rekao je nedavno Željko Bebek

Znam što ljudi kažu kad nas vide, kakav otac, takav sin, ali sve što vrijeme dalje ide, mi smo nepobjediv tim, riječi su pjesme Željka Bebeka (76) "Kakav otac, takav sin", koju izvodi s sinom Zvonimirom (19). Bili su zvijezde večeri u petak na CMC festivalu u Vodicama, koji je opet okupio jaka imena hrvatske estrade. Festival je otvorila Mia Dimšić, nastupio je i Boris Novković, koji je dobio i priznanje CMC-a za izvođača godine. Lidija Bačić u Vodicama je promovirala novi album "Flashdance"...

POGLEDAJTE VIDEO:

Nasutom su oduševili otac i sin Bebek, koji super izgledaju zajedno na pozornici....

- Svaki otac biva ponosan kad ga djeca slijede, posebno kako u pjesmi kaže sinovi se najviše vole posebno je svaki otac sretan kad ga sin nasljeđuje u zanimanju - rekao je nedavno Željko Bebek za InMagazin.

Zvonimir je postao dio benda, a otkrio je i kako je nastala pjesma, njihov prvi duet.

- To je bilo spontano snimanje, koje se slučajno dogodilo u dva ujutro, dok smo tata i ja u studiju preslušavali materijale za njegov novi album. Za mene je to bilo predivno iskustvo - rekao nam je Zvone.

Inače, prvi put su zajedno nastupili baš na CMC festivalu u Vodicama, bilo je to 2017. godine.

- Rock'n'roll slušam od rođenja! Na tatinim koncertima sam kao mali spavao na zvučnicima dok je on pjevao, a na našim obiteljskim putovanjima svi smo zajedno slušali stari rock. Maštao sam o danu kad ću početi svirati i stati na pozornicu - rekao nam je nedavno Bebek junior.

Na društvenim mrežama su pokrenule dvadesetak fan stranica mladog Bebeka te ga vjerno prate i komentiraju mu objave.

- Jako sam društvena osoba i volim nakon koncerata porazgovarati i fotografirati se s onima koji ostanu malo dulje - dodao je Zvonimir. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Najčitaniji članci