Obavijesti

Show

Komentari 106

Zvone otkrio: 'Neve je dobra, sve financije prepuštam njoj...'

Zvone otkrio: 'Neve je dobra, sve financije prepuštam njoj...'
1

U DOBRU I ZLU Novopečeni suprug Nevenke Bekavac, Zvone Petričević, kaže da su se vjenčali zbog ljubavi. Neve ga je osvojila šarmom i velikim srcem

VIDEO

Super mi je u braku, dobro je sve. Moj stan u kojem Neva i ja živimo u Sinju sređen je i opituran. Triba samo ćoškove s pinelom proć. To ću popravit, brani se Zvone Petričević (44), suprug Nevenke Bekavac (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

Zvijezda reality showa 'Ljubav je na selu' prozvala je nezaposlenog Sinjanina da je farbao stan na sam dan vjenčanja, kao i da ga je ostavio “napola opituranog”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nema vrimena za križaljke

- Zvone, šta god radi, neće da radi kako triba. Sve ostavi napola - požalila se nakon svadbe Nevenka. Zvone tvrdi je stan tip-top i da mu je ostalo 'nešto sitno posla'. Bekavac ga je prozvala i da 'po cili dan sidi u kući i ne radi ništa'. Dan nakon vjenčanja kod matičara u Sinju u ponedjeljak, Neve je bila umorna od cjelodnevnog čišćenja prašine i brisanja kuće kako bi mogli primiti goste s vjenčanja, a Zvone je u kuhinji rješavao križaljke.

- Ne rješavam više, jesam taj dan. Završija sam s time. Sve sam križaljke bacija, šta ću s time, nemam ja vrimena za to - pomirljivim će tonom Zvone. Na pitanje čime se bavi, jer ga je Nevenka prozvala besposličarem, Petričević kaže da je u mirovini i da 'ima neke penzije'.

Busom u Split k Nevi

- Prije sam sezonski nosio kuvere (kovčege, op.a.) - objašnjava Petričević. On i njegova Nevenka upoznali su se u Međugorju. Zajedno su dvije godine uz bezbroj prekida i pomirenja.

- Neve me osvojila šarmom. Dobra je u srcu i duši. Ja sam prvi priša njoj u Međugorju. Izminili smo brojeve. Dolazija sam ja njoj u Split busom, a ona k meni u Sinj. Čime sam ja osvojio Nevenku? To je teži slučaj za reći. Izgledom nisam sigurno - kaže Zvone. I on smatra da su se vjenčali na brzinu, no tvrdi da su oboje tako htjeli.

- Rekli smo da nemamo šta čekat. Vinčali smo se zbog ljubavi - kaže Petričević. Nevi smeta što je nije vodio po restoranima dok su bili u vezi i što nema nikakav auto. Na svadbi su od matičara do restorana u kojem su slavili išli pješice.

Ne zna pofrigat jaje

- U godinu dana odveo me je u kafić tri puta. Ja poslije nisam imala volju izlaziti s njim, dosadno mi je s njim vanka. Odveo me je jednom na pizzu. S njim ne možeš nigdje jer kaže da nema novca - žalila se prije nekoliko mjeseci Nevenka. Zvone je obećao da će sve financije u braku prepustiti supruzi.

- Triba se volit i poštivat. Ne smi bit svađa i prepirka. Sve ću joj dat, ja sam čovik od riči. Ona ne viruje da ću joj dat, a ja bi da svakome. Dat ću joj da vodi financije. Žensko novce vodi bolje nego muško. Muško ne zna ni jaje pofrigat - smatra Zvone. Nevenka se nada da će tako uistinu biti.

- Ne znam je li Neve trudna. Ona kaže da nije. A ne znam. Vidit ćemo kod doktora - zaključio je Petričević.

Popila vina pa nije išla na pregled

Nevenka i dalje ne zna je li trudna jer još nije otišla na pregled.

Prije je nosio ‘kuvere’

Zvone tvrdi da ima primanja. Kaže da ‘ima neku penziju’. Na svadbu su mu došli samo kum policajac i prijatelj. Sestara nije bilo jer ne vole medije.

Obećao je popraviti se 

Nakon što je Nevenka prozvala muža da samo rješava križaljke, bacio ih je u smeće. Spreman je i opiturati njihov stan do kraja

Petričević ne zna što je Nevu privuklo

“'Čme sam to ja osvojio Nevenku? to je teži slučaj za reći. izgledom nisam sigurno”

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'