Obavijesti

SPAR Hrvatska spreman za EU – kampanja EUšteda!

SPAR Hrvatska spreman za EU – kampanja EUšteda!
5

Ulaskom u EU i ukidanjem carina, mnogi artikli iz SPAR asortimana moći će se kupiti po nižim cijenama. Već od 22. travnja kupujte po nižim redovnim cijenama.

Ulazak u Europsku uniju pozdravljamo te se iskreno veselimo što će i Hrvatska postati punopravna članica unije. Obzirom na svoje internacionalne korjene, u SPAR-u Hrvatska svjesni smo svih mogućnosti koje pruža ulazak u Europsku uniju te smo na vrijeme sve pripremili kako bismo našim kupcima osigurali još bolju ponudu i još povoljnije cijene.

Već sada kupovina po nižim redovnim cijenama 

Ulaskom u EU i ukidanjem carina, mnogi artikli iz našeg asortimana moći će se kod nas kupiti po nižim cijenama. Kako su naši europski dobavljači shvatili važnost ulaska Hrvatske na tržište EU, svoje proizvode već od ponedjeljka 22.travnja našim su kupcima ponudili po cijenama koje će važiti nakon 1.srpnja.  Dva mjeseca prije ulaska u EU, SPAR svojim kupcima nudi proizvode uvezene iz Europske unije po nižim redovnim cijenama. Dakle, ne radi se o proizvodima po kratkoročnim akcijskim cijenama, nego cijenama koje ćemo našim kupcima garantirati najmanje tri mjeseca.

Novi, željno očekivani artikli

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

SPAR je svih godina poslovanja u Hrvatskoj prema istraživanjima nezavisnih agencija bio prepoznat od strane kupaca kao lanac s najboljom uslugom i najširim asortimanom proizvoda. Dobra vijest je da  će se ulaskom u EU širina ponude u SPAR-ovim trgovinama  još povećati. To se prije svega odnosi na slatkiše, jogurte i sireve.

Hrvatski proizvođači – partneri za Europu

Mnogi naši  proizvođači svjesni mogućnosti koje pruža tržišteod  560 milijuna stanovnika već su najavili korigiranje cijena zbog ukidanja carina. SPAR je i do sada sudjelovao u razvoju i rastu hrvatskih proizvođača te im davao priliku da svoje proizvode ponude na našim policama. Pozivamo sve naše partnere proizvođače da nam se i ovaj puta priključe u kampanji EUšteda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1