Obavijesti

Sport

Komentari 3

18+: Ljepotice koje su obojale tijela iz ljubavi prema klubu...

18+: Ljepotice koje su obojale tijela iz ljubavi prema klubu...
1

Navijači širom svijeta koriste body-paint kako bi pokazali svoju odanost određenom timu. Iako nemamo ništa protiv znojnih muškaraca prekrivenih bojom, ova varijanta nam je ipak puno ljepša...

VIDEO

Marija iz Meksika 

Kraj nje lopte ne prolaze iako fotografija odaje dojam da ima mjesta za to, ali ona se, vjerujte, u zadnji čas ispriječi. Velika je ljubiteljica tetovaža, koje joj ne smetaju u karijeri medicinske sestre. Uz nju se nitko ne boji iglica.

Derbi Danska - Njemačka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako su profesionale pornoglumice, sve su sanjale o karijeri u nogometu. Jedino im je žao što se pijesak nije pretvorio u blato, jer tek tada bi pokazale svoj puni potencijal.

Lanica iz Brazila

Otkad je Brazil nastradao od Njemačke 7-1 prije dvije godine, Lana ima velikih problema sa spavanjem. Proganjaju je golovi Klosea, Schurrlea i ekipe, pa bi se cijelu noć samo mazila. Obožava skakati po trampolinu, a mrzi donje rublje.

Stroga Marie

Ona nikad nije imala problema s autoritetom, jer ona je autoritet. Suđenje joj je i posao i hobi, a jednog dana voljela bi upoznati Pierluigija Collinu, kako bi njih dvoje popričali o budućoj suradnji između Fife i NFL-a.

Whitney baca daleko

New Orleans njen je rodni grad, gdje je svi znaju i obožavaju. U slobodno vrijeme obožava čitanje i duge šetnje, međutim, na terenu je živa opasnost. Ako vas ona uzme na pik, imate velik problem. 

Samantha from the land down under

Zmije, pauci i ostale životinje nju ne mogu uplašiti. San joj je jednog dana imati koncert u Sydney Opera House, međutim, zasad je sretna ako ona i njen bend uspiju napuniti i lokalni kafić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu