Obavijesti

Sport

Komentari 13

50 Cent nudi Khabibu milijune: Ma pusti UFC, dođi u Bellator!

50 Cent nudi Khabibu milijune: Ma pusti UFC, dođi u Bellator!
1

Mislim da nije u redu to što UFC radi Khabibu, istu stvar nisu napravili McGregoru. Ja ću mu platiti 2 milijuna u gotovini danas ako se dođe boriti za mene u Bellator, napisao je 50 Cent...

VIDEO

Sudbina Khabiba Nurmagomedova u UFC-u neizvjesna je nakon velikih nereda koji su uslijedili poslije borbe za naslov između njega i Conora McGregora. UFC je najavio da će suspendirati njegovog timskog kolegu Tukhugova, a sam Khabib je najavio da će otići i on ako to naprave. U slučaju ako ode, neće mu nedostajat ponuda.

Neslaganje između Dagestanca i najveće MMA organizacije žele iskoristiti popularni pjevač 50 Cent i MMA organizacija Bellator. Naime, pjevač je pozvao Khabiba da se bori za njega u Bellatoru, a za to mu je obećao isplatiti 2 milijuna dolara u gotovini. Točno toliko je Dagestanac trebao dobiti od meča s Conorom, no taj novac je blokirala atletska komisija Nevade. A zanimljivo je da je Irac dobio svoj honorar unatoč tome što je i on sudjelovao u neredima.

- Mislim da nije u redu to što UFC radi Khabibu, istu stvar nisu napravili McGregoru. Ja ću mu platiti 2 milijuna u gotovini danas ako se dođe boriti za mene u Bellator - napisao je 50 Cent, koji je inače suradnik poznate MMA organizacije. Na Khabibov odgovor nije trebao dugo čekati.

- Pošalji mi lokaciju - napisao mu je UFC prvak više šaljivo, citirajući samog sebe. Naime, Khabib je točno to rekao i Conoru nakon što je Irac napao autobus u travnju ove godine, kada je navodno htio napasti upravo Dagestanca.

No, 50 Cent mu je dokazao da se ne šali s ponudom i da je mrtav ozbiljan

- Khabib, ja sam mrtav ozbiljan - rekao je poznati reper, a Khabib mu je zahvalio na podršci i pozvao ga kod njega u Rusiju.  

- Ako želiš vidjeti gdje se rađaju pravi muškarci pozivam te da dođeš u Dagestan. A kad ja budem u SAD-u dat ću ti do znanja. Hvala ti na podršci, pravi si čovjek - zaključio je Khabib. 

Khabib je prije tjedan dana obranio naslov u lakoj kategoriji pobijedivši Conora, a poslije borbe je nastao pravi nered. Khabib je izletio iz ringa i napao Conorovog trenera Dillona Davisa. Za Khabibom je potrčao i McGregor, ali tu je bio Zubaira Tukhugov koji je udario McGregora, a Irac mu je potom i uzvratio. Zbog straha od većih nereda, pobjednik nije ni proglašen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom