Obavijesti

Sport

Komentari 6

Abramović zabio ''svojima'', Sesvetama bod u Velikoj Gorici

Abramović zabio ''svojima'', Sesvetama bod u Velikoj Gorici
1

Gorica i Sesvete odigrali su 1-1 u derbiju 9. kola Druge HNL. Za domaćina je zabio Nikola Rak u sedmoj, a izjednačio je Domagoj Abramović u 33. minuti utakmice...

VIDEO

Nije bilo lako igrati po ovako teškom terenu, pogotovo s obzirom na to da obje ove momčadi vole tehnički nogomet, ali na kraju mislim da možemo biti zadovoljni i jedni i drugi, rekao je pomoćni trener Sesveta Vlado Petrović nakon 1-1 u derbiju 2. HNL.

Gorica je lidera tablice dočekala u kompletnom sastavu, dok je Sesvećanima nedostajalo nekoliko igrača. Između ostalih i najbolji pojedinac Hrvoje Štrok. Unatoč tome, gosti su u uvodnom dijelu utakmice imali tri sjajne prilike, a Gorica samo jednu. No Goričani su tu jednu zabili, strijelac je bio Nikola Rak u 7. minuti, dok Sesvete svoje nisu. No zato je ušao slobodni udarac Domagoja Abramovića u 33. minuti. Nekadašnji igrač Gorice zabijao je bivšem klubu i lani kao igrač Lučkog, sad je nastavio taj niz.

- Objektivno, nakon prvih 45 minuta mogli smo gubiti s nekoliko golova razlike - priznao je trener Gorice Ilija Lončarević i dodao:

- A opet, u drugom poluvremenu smo mogli i dobiti utakmicu, samo da je ona Kiševa lopta ušla...

Tomislav Kiš, prvi strijelac lige, nije imao svoj dan. Loše je reagirao u dvije, tri situacije, a onda je u 66. minuti mogao sve riješiti iz penala. Ni to nije išlo. Zaletio se, opalio i poslao loptu visoko preko gola.

- Da, borimo se za vrh, ali imamo mi nekoliko nedostataka. O onima na koje ne mogu utjecati ne želim ni govoriti, ali o momčadi želim i hoću. Nažalost, moji igrači kao da ne znaju što znači boriti se za vrh, igrati i ponašati se kao domaćin. Oni vole doma igrati nogomet, nadigravati se, a kad je teren ovakav kao što je bio protiv Sesveta, to je nemoguće. I onda nemamo rješenja - ljutio se Lončarević.

Borba za vrh se nastavlja, i jedni i drugi gledaju prema prvoj ligi.

- Mi nemamo imperativ, ali igrat ćemo iz kola u kolo najbolje što možemo, pratiti što se događa oko nas i iskoristiti svoju šansu ako se ukaže. Sigurno nećemo odbiti priliku da uđemo u prvu ligu - zaključio je Vlado Petrović, bivši igrač Dinama, a danas pomoćnik trenera Valentina Barišića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...
PRVI POTEZI DINAMA

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...

Plus+ Tibor Halilović u utorak je saznao da mu Dinamo neće ponuditi novi ugovor. Mahir Emreli dobio je ponudu i uskoro odlazi. 'Modri' će otkupiti Nikolu Čavlinu pa ga poslati u Osijek

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja