Sport

Komentari 11

Aco Petrović: Hitno dovedite stranca i ukinite Stručni savjet!

Aco Petrović: Hitno dovedite stranca i ukinite Stručni savjet!

Najlakše bi sada bilo masakrirati mrtvaca, napisao je bivši izbornik na Twitteru i poručio: ovako dalje ne ide. Smatra da bi sve ovlasti trebalo prebaciti na upravni odbor i predsjednika HKS-a

Posljednjih tjedana bavi se spasom Cibone i ažurno izvještava o tome na Twitteru, a komentirao je i katastrofu hrvatske košarkaške reprezentacije u Ljubljani, težak poraz od Slovenije 97-69 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Najlakše bi sada bilo masakrirati mrtvaca", napisao je Aco pa napisao što bi, po njegovu sudu, trebalo napraviti za boljitak hrvatske košarke.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski navijači u Ljubljani

"Dovesti po hitnoj proceduri stranca na poziciji playa, ukinuti Stručni savjet te sve ovlasti prebaciti na UO i predsjednika Saveza i nanovo reorganizirati PH na adekvatan način. Ovako dalje ne ide!", napisao je Petrović.

Stručni savjet HKS-a za mušku košarku čine Dino Rađa, Toni Kukoč, Damir Knjaz, Aramis Naglić, Matej Mamić, Vladimir Anzulović, Ivan Velić i Branimir Longin.

Rađa je u intervjuu za Sport Klub uoči utakmice nije stvari gledao tako crno.

- Gledaj, uvijek ti je kao sportašu razočaranje kad ne napraviš nekakav rezultat. Međutim treba gledati stvari iz realnog kuta. Mi sad imamo četiri igrača koja nismo imali ranije u kvalifikacijama. Naravno da djelujemo skroz drugačije. Mi smo malo tržište, nas ima četiri milijuna. U usporedbi s nekim Poljacima, Grcima, Francuzima kojih ima 30, 40, sigurno imaju veći bazen iz kojeg biraju. Kad nam je sezona, kad nam Euroliga i NBA ne daju igrače, jako smo osakaćeni. Čak i da prođemo u sljedeći krug, opet se postavlja pitanje što će biti u onom dijelu kvalifikacija kad ne budemo imali NBA igrače - govorio je.

Najčitaniji članci