Obavijesti

Sport

Komentari 26

Adebayor 'poludio' na svoje: Dosta mi je pohlepne obitelji

Adebayor 'poludio' na svoje: Dosta mi je pohlepne obitelji
1

Igrajući za Monaco, Adebayor je brata Rotimija upisao u tamošnju nogometnu akademiju, a ovaj je ukrao čak 21 mobitel od 27 svojih suigrača iz svlačionice

VIDEO

Sazvao sam 2005. obiteljski sastanak da riješimo sve nesuglasice. Od mene su tražili da svakome kupim kuću i isplaćujem mjesečnu plaću, požalio se Emmanuel Adebayor.

Napadač Tottenhama na svom profilu na Facebooku u 877 riječi obrušio se na obitelj, koja ga optužuje da ih zanemaruje te da je majku izbacio iz kuće.

- Prvim novcem, kad sam imao 17 godina, obitelji sam kupio veliku kuću da budu sigurni. U Gani sam dao 1,2 milijuna dolara za luksuzan stan u koji se uselila moja sestra Yabo. Ubrzo ga je počela iznajmljivati bez mojeg znanja - napisao je Adebayor, koji je pomagao članovima obitelji da pokrenu vlastite poslove.

- Dao sam golemi novac mami za posao s kolačima. Naravno, dopustio sam da na njih stavlja moju sliku kako bi se bolje prodavali, no nikad nisam dobio niti hvala. I bratu Koli sam pomogao da pokrene biznis. Uh, samo Bog zna koliko sam mu novca dao. A plaćam i za školovanje njegove djece - ogorčen je Adebayor, koji ističe da ga je najviše osramotio brat Rotimi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam igrao u Monacu, upisao sam ga u nogometnu akademiju, no nije prošlo niti mjesec dana a on je ukrao 21 mobitel od 27 igrača s kojima je dijelio svlačionicu. Naravno, platio sam za sve te telefone - napisao je Adebayor.

Obitelj mu je najviše zamjerala da nije dovoljno pomogao teško bolesnom bratu Peteru, koji je i preminuo.

- Majka mi nije dopustila niti da ga vidim. Samo mi je rekla da joj dam novac, a dao sam joj jako puno - istaknuo je Adebayor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi