Sport

Komentari 44

Ademi ima oteklinu na zglobu, utrka s vremenom za Villarreal!

Ademi ima oteklinu na zglobu, utrka s vremenom za Villarreal!

Damir Krznar uoči Španjolske i dalje nije siguran u nastupe Brune Petkovića i Marija Gavranovića, ni jedan nije konkurirao za Lokomotivu, dok bi izostanak Ademija bio veliki hendikep za 'modre'

Damir Krznar opet ne spava mirno. Dinamo je u nedjelju svladao Lokomotivu 2-0, ali se ozlijedio Arijan Ademi.

Igrala se tek prva minuta utakmice, a na kapetana Dinama nespretno je startao Mate Maleš. Arijan Ademi prvo se previjao na travnjaku, pa šepajući izašao s terena. Na klupi Dinama odmah je zavladala panika, na zagrijavanje je krenuo Josip Mišić. No, Ademi je kao pravi kapetan stisnuo zube, pa poveo svoju momčad do još jedne pobjede.

- Ademiju je natečeno stopalo, sada trebamo pričekati rendgen, ali prve prognoze nisu nešto predobre - rekao je poslije utakmice zabrinuti trener Damir Krznar.

U Maksimiru oko “slučaja Ademi” danas nema previše informacija, a iz kluba su se tek kratko oglasili o stanju svog kapetana...

- Arijan Ademi dobio je iznimno nezgodan udarac u utakmici protiv Lokomotive. Ima oteklinu na zglobu i liječnička služba Dinama radi sve kako bi što prije sanirala njegovu ozljedu. Utrka je s vremenom, međutim nadamo se i vjerujemo da će sve biti u redu za četvrtak - poručili su nam iz Dinama.

Damir Krznar uoči Španjolske i dalje nije siguran u nastupe Brune Petkovića i Marija Gavranovića, ni jedan nije konkurirao za Lokomotivu, a sada su se nove muke pojavile i s Ademijem. Jasno, kapetan će pokušati još jednom stisnuti zube, no veliko pitanje je hoće li u Dinamu s njime htjeti riskirati u Španjolskoj.

Najčitaniji članci