Obavijesti

Sport

Komentari 16

Agent Jürgena Kloppa: Bayern je jako zainteresiran za njega...

Agent Jürgena Kloppa: Bayern je jako zainteresiran za njega...
1

Agent Jurgena Kloppa, Marc Kosicke, rekao je kako je gigant iz Münchena već duže vrijeme zainteresiran za Kloppa, a izostanak zimske pauze u Premier ligi mogao bi imati veliku ulogu u tome transferu...

VIDEO

Otkad je došao u Liverpool, Jürgen Klopp potpuno je preporodio uvođenjem takozvanog modernog nogometa. "Redsi" su u četvrtfinalu Lige prvaka gdje će snage odmjeriti s Manchester Cityjem te su u borbi za drugo mjesto u Premier ligi. Stoga nije ni čudno što je Bayern opet obnovio interes za njega.

Klopp je više puta izrazio nezadovoljstvo što nema zimske pauze u engleskoj Premier ligi, te mnogi smatraju kako bi upravo to mogao biti glavni razlog razlog ako Nijemac napusti Liverpool. No Engleski nogometni savez je najavio nedavno kako razmišljaju o uvođenju zimske pauze koja bi trajala otprilike dva tjedna, ali utakmice na legendarni Boxing day bi se i dalje igrale.

- Jürgen je pod ugovorom do 2022. godine i mislim kako njegov posao u Liverpoolu još nije završio. Ali morate uzeti niz činjenica u obzir kada dođete u Englesku, a to je izostanak zimske pauze. To promijeni vašu rutinu - rekao je Kosicke te se osvrnuo na interes Bayerna:

- Moram reći kako je Bayern često bio opcija jer Jürgen pozna predsjednika Bayerna jako dobro. Ali nikad nije bilo pravo vrijeme, i ništa se nije dogodilo u vezi prelaska. Treniranje jednog od najvećih klubova u Europi nije nešto neinteresantno, ali sve se ostalo mora poklopiti. Da, Bayern je u potrazi za trenerom ovo ljeto, ali Klopp ima ugovor na duže vrijeme. U ovome trenutku ne razmišlja ni o kome drugome, nego samo o 'redsima'.

- On bi definitivno radio jako dobar posao ondje. Bayern i Klopp bi bili dobra kombinacija, ali ne skoro - zaključio je za kraj Kosicke u intervjuu za Sport 1.

Liverpool trenutačno igra jedan od najljepših nogometa u Europi te jako podsjećaju na Borussiju Dortmund s kojom je Klopp 2013. godine došao do finala Lige prvaka, u kojem su izgubili upravo od Bayerna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu